Ibiza's DC10 toch weer open... en dicht

Partyscene Redactie | 15 september 2009
headlines

Deuren open voor één dag

Tegen beter weten in maakt de geplaagde DC10 op Ibiza dit jaar toch nog een vuist tegen de autoriteiten. Op dinsdag 6 oktober is het openingsfeest en waarschijnlijk ook gelijk het slotfeest.

 

De DC10 in betere tijden.In het rijtje ‘hotspots op Ibiza’, was DC10 in de zomer van 2009 de grote afwezige. Pogingen van de club om de gedwongen sluiting van één jaar aan te vechten werden in mei afgewezen door de Spaanse rechter. Aan DC10 zou een vergunning zijn verleend voor een ‘maximum aantal bezoekers van 200’ en de uitbaters overtraden de regels dus onder meer bij elke drukbezochte Circo Loco-editie.

Aan de gedwongen sluiting komt op 5 oktober een einde en de tent mag de volgende dag weer open, op voorwaarde dat de organisatoren zich nu aan de afgesproken maximumcapaciteit gaan houden. Tegendraads als altijd heeft de club besloten toch weer een Circo Loco-feest te organiseren, waarop waarschijnlijk opnieuw honderden bezoekers af zullen komen (De DC10-opening sluit nog net aan op de closing parties van Amnesia en Pacha). Niet bepaald een briljant plan, omdat de kans erg groot is dat DC10 op woensdag 7 oktober alweer voor lange tijd een dik hangslot op haar deuren zal hebben. Tenzij dit natuurlijk de grote finale is om het definitieve einde van de club te vieren. Wordt vervolgd…

MySpace Circo Loco/ DC10

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws