Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 11 september 2009
headlines

Het is weer weekend!

Waar vinden komend weekend de tofste feestjes plaats? En wordt het binnen vertoeven of ga jij voor die allerlaatste festivals in de buitenlucht? Wij hebben een aantal tips voor jullie onder elkaar gezet. Fijn weekend!

TechnovisionWat: TechnoVision

Locatie: Patronaat, Haarlem

Datum: vrijdag 11 september

Line-up: Ben Sims, Invite, Sandro Void

Entree: 15,00.

Bijzonderheden: TechnoVision is terug! Samen met Solid Grooves, dé techno-organisatie van Utrecht, wordt niemand minder dan meester-mixer Ben Sims gepresenteerd. Deze Britse beuker staat er om bekend feilloos met drie platenspelers te mixen en mag zich dan ook 'the human ableton' noemen. Zijn eigen producties kenmerken zich door stuwende beats en funky sound.

Invite is een dj die zich als een muzikale chameleon kan aanpassen aan zijn omgeving en is daarom een graag geziene artiest op verschillende soorten technofeesten. Van het stevige Detroit-werk tot stylistische Zweedse of Japanse techno - hij weet er wel raad mee.

Sandro Void won afgelopen jaar de Haarlemse DJ Contest en mocht daarom draaien voor een gewillige menigte op Bevrijdingspop. Zijn mix van minimal techno en techhouse ging er in als koek en vooral in vette platenkeuze onderscheidde deze jonge dj zich.

Website: Patronaat

 

StubnitzWat: Mr. Stubnitz weekender

Locatie: M.S. Stubnitz, Amsterdam

Datum: vrijdag 11 en zaterdag 12 september

Line-up: Anton Pieëte, Live: David Labeij, 2000 and One, Casper Tielrooij, Jan van Kampen, Thomas Martojo, Live: Arjuna Schiks, Casper Tielrooij, Jan van Kampen, Thomas Martojo, Warren Fellow, Tom Ruijg, Johanna Mercker

Entree: 12 euro.

Bijzonderheden: 52°23' noorderbreedte en 4°56' oosterlengte; met behulp van die coördinaten koerst MS Stubnitz deze week recht op Amsterdam af. Iedere keer dat dit drijvende cultuurpodium uitvaart, is nog maar de vraag of we haar ooit weer terugzien in 020. Toch heeft kapitein Uls Blaser de vergunningen voor de komende maanden opnieuw rond weten te krijgen. Het roestige motorschip, dat als partylocatie een warm plekje in de harten van muziekliefhebbers heeft weten te veroveren, keert dit weekend terug naar de NDSM-werf in Amsterdam voor een Stubnitz-weekender.

Website: M.S. Stubnitz

*UPDATE! Opnieuw problemen met vergunningen voor de Stubnitz! Deze Stubnitz-weekender gaat daarom niet door!! Mensen die een kaartje hebben gekocht, krijgen hun geld terug*

 

 

StekkerfestWat: Stekkerfest

Locatie: Verlengde Hoogravenseweg 21, Utrecht

Datum: zaterdag 12 september

Line-up: Monokreck, Anders Ilar (live), Benny Rodrigues, Ada (live), Eddie Richards, 360 Soundsystem: Patrice Baumel & Nuno dos Santos, 030303, Funckarma, Kettel, Jimmy Edgar, Plaid e.v.a.

Entree: 24 euro.

Bijzonderheden: Wat heeft Stekker Fest allemaal in de aanbieding op de tweede zaterdag in september? Om even kort te zijn: topsjit! In dit geval staat het voor een frisse programmering die zich uit in een podium waar electronica, acid en breaks de klok slaan en een area voor strakke en vooral moddervette house. Het eerste is gehost door Funckarma en het tweede door 360 Soundsystem, ook wel bekend als het duo Patrice Baumel en Nuno dos Santos. Last but not least is er een stekkie voor je-moeder. Deze olijke randfiguren zorgen keer op keer voor een flinke glimlach op je gezicht.

Website: Stekkerfest

Karavaan Closing PartyWat: Closing Party   

Locatie: De Karavaan

Datum: zaterdag 12 september  

Line-up: Darko Esser, Eelke Kleijn, Estroe, Terry Toner, Paul Hazendonk & Qbical en Bart van Rijn & Fabio

Entree: Gratis.

Bijzonderheden: De Karavaan heeft deze zomer met haar feesten ook goed de temperatuur doen stijgen. Feesten zoals STUG in ’t Zand, Manual At The Beach, Studio Soulrock, Brandend Zand Festival, Steam Beach vs. Vier & Ruis, Hey’s 12hrs Set, en de Dansen Aan Zee Beachtour waren stuk voor stuk heerlijke (gratis) strandfeesten met leuke mensen en véél goede muziek.

De laatste nachtvergunning van dit jaar van de Karavaan is op zaterdag 12 september met wederom een hele dikke line-up. De Beachclub Karavaan Closing Party 2009 begint al om 16:00 en gaat tot 04:00 door. De line-up bestaat puur uit favorieten die dit seizoen al eerder de Karavaan gerockt hebben: Darko Esser, Eelke Kleijn, Estroe, Terry Toner, Paul Hazendonk & Qbical en Bart van Rijn & Fabio. Er wordt uitgepakt met extra licht en geluid, plus een grote tent mocht het onverhoopt tóch slecht weer worden. Maar het uitgangspunt is dansen in de zon en later zelfs onder de sterren!

Website: Karavaan

  

City is YoursWat: The City Is Yours

Locatie: Haagse Hogeschool.

Datum: zaterdag 12 september .

Line-up: Secret Cinema, Warren Fellow, Peter Horrevorts, Egbert, Jan van Kampen, David Wagemaker, Boemklatsch, Mightyfools, Guerilla Speakerz, Rockid, Rafael van de Kaert, Henny Houseman & The Manager, Krentenvøller vs Book á Scheet, Jacques Chips, Error & de Man met de Snor, GielMontanjuh e.v.a.

Entree: 20 euro

Bijzonderheden: Al jaren is het fenomeen duidelijk zichtbaar, De steden in Nederland zijn rijp voor vernieuwing in mooie muziek, kunst en idealen. Op 12 september 2009 is het tijd om de jongeren de macht te geven... Talloze dj's, live acts, (street art) kunstenaars en andere creatievelingen melden zich aan om de bezoeker voor één dag de touwtjes in handen te geven. Het buitenterrein van de HHS in Den Haag is de perfecte setting voor een vijftal populaire party initiatieven. Secret Cinema Invites, Slachthuysch, Mightyfools&Boemklatsch present:Extra Ordinair, Bar 27 en Stuk zetten zich in zodat de bezoekers zich kunnen laten meeslepen door de muziek. Van gekke circusfreaks als dj tot breakdansende graffiti artiesten… aan bizariteiten is er op het The City is Yours Festival genoeg..

Website: The City Is Yours

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws