10 jaar Club Fabric

Partyscene Redactie | 10 september 2009
headlines

Populairste club van Londen jubileert

Club Fabric, één van de meest populaire underground dance-club van Londen, bestaat dit jaar een decennium. De dansgelegenheid op de Charterhouse Street in de Engelse hoofdstad viert dat met een partyweekend van donderdag 15 tot en met zondag 18 oktober.

Als jij in 1 weekend het beste van wat de drum & bass, house, disco, dubstep en techno momenteel te bieden hebben, ren dan als de wiedeweerga naar je reisbureau voor een weekendje Londen in de herfst.Als jij in 1 weekend het beste van wat de drum & bass, house, disco, dubstep en techno momenteel te bieden hebben, ren dan als de wiedeweerga naar je reisbureau voor een weekendje Londen in de herfst. Er is nog een maand tijd om die goedkope vlucht en dat betaalbare verblijf te regelen.

Hieronder het affiche van Fabric’s verjaardagsweekend. Er worden nog artiesten aan de line-up’s toegevoegd. Kaartjes kosten op donderdag 10 pond, vrijdag 15 pond en zaterdag en zondag 20.

Donderdag 15 oktober :

Room one: Andy c, dj hype,

Room two: Dub Police, Caspa, Skream, Benga + much more tba

Vrijdag 15 oktober:

Room one: Simian mobile disco, filthy dukes (dj set), the subs (live), shinichi osawa + much more tba

Room two: Dj craze, scratch perverts, dj zinc, klever, joe ransom

Room three: Tbc

Zaterdag17 & zondag 18 oktober:

O.a. Craig Richards, Terry Francis, Andrew Weatherall, Ricardo Villalobos, Steve Bug, Michael Mayer, Ivan Smagghe, Mathew Jonson (LIVE), Daniel Bell (DBX) (LIVE), Konrad Black, Swayzak (LIVE), Kenny Larkin (LIVE), Hipp-E, Halo, Fred Everything, Rub N Tug, Doc Martin, Daniel Wang

Club Fabric

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws