MS Stubnitz terug in Amsterdam

Partyscene Redactie | 8 september 2009
headlines

Stubnitz, ahoy!

52°23' noorderbreedte en 4°56' oosterlengte; met behulp van die coördinaten koerst MS Stubnitz deze week recht op Amsterdam af. Hopelijk is ze op tijd voor de Stubnitz-weekender aankomende vrijdag en zaterdag…

MS StubnitzGeplaagd door bestemmingsplannen, vermeende drugsoverlast en problemen met vergunningen is het, iedere keer dat dit drijvende cultuurpodium uitvaart, nog maar de vraag of we haar ooit weer terugzien in 020. Toch heeft kapitein Uls Blaser de vergunningen voor de komende maanden opnieuw rond weten te krijgen. Het roestige motorschip, dat als partylocatie een warm plekje in de harten van muziekliefhebbers heeft weten te veroveren, keert dit weekend terug naar de NDSM-werf in Amsterdam.

En we kunnen gelijk los aan boord tijdens een MS Stubnitz Weekender met o.a. Tom Ruijg, Arjuna Schiks, Anton Pieëte and 2000 And One achter de decks (11 en 12 september). Ook voor de komende tijd loopt de agenda van de Stubnitz gestaag vol. Zo wordt het vooronder op 9 oktober gekaapt door de organisatie van Gem Sessions met Secret Cinema, Jamie Anderson, Len Faki en Peter Horrevorst in de line-up. En op 23 oktober presenteren Electronation en The Immaculate Conceptualists ‘The Westcoast Sound Of Holland’, waar Alden Tyrell, Alexander Robotnick, I-F en Legowelt e.a. onze zeebenen komen testen. Zeebonken en lichtekooien dus opgelet: het is weer alle hens aan dek.

Nog een klein stukje naar stuurboord…

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws