Full Spectrum viert lustrum

Partyscene Redactie | 2 september 2009
headlines

Full Lustrum

Full Spectrum brengt Nederland alweer vijf jaar de dikste dj’s en live-artiesten en viert dit op 10 september met een verjaardagsfeestje in Tivoli De Helling.

Ook James Holden bracht het FS-publiek al vaak in hogere sferen.Onder de titel ‘muziekles’ werd het Utrechtse nachtleven begin 2004 verrijkt met een vernieuwende clubavond. Na een aantal succesvolle edities veranderde de organisatie haar naam nog datzelfde jaar in ‘Full Spectrum’ en begonnen oprichters Adriaan Muts en Adriaan Veldhuizen voorbij de provinciegrenzen naar de rest van Nederland te lonken.

Daarbij werden onder meer Paradiso, Effenaar, Simplon, Doornroosje, 11 en het Patronaat aangedaan en waren de mannen ook betrokken bij het Outhouse Festival. Adriaan Veldhuizen besloot zich in 2008 op andere zaken te gaan richten, maar Adriaan Muts blijkt de kar ook prima in zijn eentje te kunnen trekken.

Het ‘houten huwelijk’ van Full Spectrum met de dancescene wordt gevierd in Utrecht; de plek waar het allemaal begon. Martyn, alom gelauwerd om zijn album ‘Greath Lengths’ dat eerder dit jaar uitkwam, zal een vadsige mix van dubstep, house en techno ten gehore komen brengen. Verder is er ruimte voor nieuw bloed met een liveset van Applescal. Zijn debuutalbum ‘A Slave’s Commitment’ wordt op deze avond officieel gelanceerd. Ook Nuno dos Santos mag -als resident van het eerste uur- natuurlijk niet ontbreken op dit verjaardagsfeestje. In de woorden van Full Spectrum: ‘Vijf jaren van verruiming, verbreding en vernieuwing binnen de grenzen van muziek, worden bekroond met een editie waar je gewoonweg bij moet zijn!’

5 Years Of Full Spectrum/ 10-09-2009/ Tivoli De Helling, Utrecht/ Line-up: Martyn, Applescal (live/ album launch), Nuno dos Santos, visuals door Slof/ 23:00- 04:00/ Entree € 12,-.

Website Full Spectrum

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws