Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 28 augustus 2009
headlines

Het is weer weekend!

Waar vinden komend weekend de tofste feestjes plaats? Wordt het binnen vertoeven vanwege zware onweersbuien of beproef jij je geluk toch liever buiten? Wij hebben een aantal tips voor jullie onder elkaar gezet. Fijn weekend!

DrukpersWat: Drukpers

Locatie: TrouwAmsterdam

Datum: vrijdag 29 augustus

Line-up: Todd Terje all night long

Entree: 12 euro.

Bijzonderheden: Bij Drukpers houden ze er niet zo van als een dj niet door kan draaien, dus in augustus wederom een all nighter op het programma. Aangezien muzikale kadertjes ook niet aan Drukpers zijn besteed, is de Noorse edit koning Todd Terje uitgenodigd om 6 uur lang van zich te laten horen. Zijn sets gaan van electro naar techno en van disco naar balearic en hier en daar mixed hij gladjes een 80’s pop song of één van zijn eigen edits ertussendoor. Volgens velen was Terje’s set op Nachtdigital 2009 legendarisch, als je die gemist hebt, kun je de schade vrijdagavond ruimschoots inhalen.

Website: TrouwAmsterdam

DumDumWat: DumDum

Locatie: Tivoli, Utrecht.

Datum: vrijdag 28 augustus.

Line-up: Boemklatsch, Joost van Bellen, Mstrkrft

Entree: 13 euro.

Bijzonderheden: Dum Dum gaat iedere maand los in Tivoli Oudegracht met de vetste electro, fidget, bassline, baltimore club, hiphop, dubstep, grime, booty & beyond, gemixt door de Boemklatsch-crew. Onze eigen hombres comcombres worden vanavond aangevuld met RAUW-opperbaas DJ Joost van Bellen en als special guests komt het Canadese duo MSTRKRFT langs voor een allesverzengende dj-set! Dwaze acts, aankleding en fijne sfeer worden verzorgd door de boys van Triomf, Atactic host de boel aan elkaar, vj’s Ramkraak en Telefunken poepen de visuals uit en verder is it up to YOU!

Website: Tivoli

MysterylandWat: Mysteryland

Locatie: Voormalig Floriadeterrein, Hoofddorp

Datum: zaterdag 29 augustus

Line-up: Swedish House Mafia: Axwell, Steve Angello & Sebastian Ingrosso, Karotte & De Man Zonder Schaduw, Joost van Bellen (25th anniversary special Disco-Dinosaur set), Ricardo Villalobos, Vive la Fete, Adam Beyer, Oscar Mulero, Felix Kröcher, The Advent vs Industrialyzer, Redshape (live), Stereo mc's (live), John Dahlbäck, Felix da Housecat, Chuckie,  Benny Rodrigues, Hardwell, Luciën Foort, Robin Albers, Marcello, Michel de Hey, Arjuna Schiks (live), Olivier Weiter eva

Entree: 62,50 euro (Uitverkocht!)

Bijzonderheden: Mystery Land is het oudste festival van ons land; een festival dat je mee moet maken om de sfeer te begrijpen. De officieuze afsluiter van het Nederlandse festivalseizoen vindt zaterdag 29 augustus plaats op het Voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer. Er zullen in totaal negentien verschillende podia zijn, met een breed scala aan muziek, waarbij iedereen wel aan de beurt komt. Eén van de opvallendste nieuwe area’s op dat gebied is Grolsch Live, een podium waar de meest uiteenlopende live-acts zullen optreden - van hiphop tot electro. Onontkoombaar is dat er voor dubstep een compleet eigen podium is dat door het instituut Oi! wordt ingevuld.

Website: Mysteryland

Voltt Loves SummerWat: Voltt Loves Summer

Locatie: NDSM-Werf, Amsterdam

Datum: zaterdag 29 augustus

Line-up: Bart Skils, Brother's Vibe, Jay Bliss, Kabale und Liebe, Marco Carola, Mathias Kaden, Nick Curly, Paul Ritch, Raresh, Richie Hawtin, Tom Ruijg, Live: Beat Pharmacy, Live: Jon Gaiser.

Entree: 29,50. (Uitverkocht)

Bijzonderheden: Zaterdag vindt voor de vierde maal het Voltt Loves Summer festival plaats op de NDSM-werf te Amsterdam.

Op de monumentale en karakteristieke IJ-helling van deze voormalige scheepswerf aan het IJ kun je de hele dag genieten van een keur aan nationale en internationale artiesten. Op een grote open air stage aan het water met als achtergrond de skyline van Amsterdam wordt alles uit de kast gehaald om er een memorabel en vooral gezellig muzikaal spektakel van te maken.

Voor de party diehards: de Voltt-after is in Paradiso. Die van Mysteryland in Studio80.

Website: Voltt Loves Summer

 

Secret Cinema InvitesWat: Secret Cinema Invites

Locatie: Whoosah, Scheveningen

Datum: zondag 30 augustus

Line-up: Secret Cinema, Boris Werner, Edwin Oosterwal, Eva Maria, Invite, Pitto, Reiss, Roger Martinez, Live: Egbert

Entree: GRATIS.

Bijzonderheden: Secret Cinema is in 2008 begonnen met een clubtour door Nederland, Secret Cinema Invites. Op deze manier kon Secret Cinema zijn, toen nog nieuwe dj-set aan het publiek ten gehore brengen, en gelijk ook gerespecteerde collega's uit de scene uitnodigen om de Rotterdammer bij te staan. Ondertussen is Secret Cinema Invites niet meer weg te denken uit de Nederlandse club- en uitgaansleven. De strandedities bij Whoosah staan altijd garant voor een hoop technoplezier in het zand.

Website: Whoosah

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws