Love2link week 34 en 35

Partyscene Redactie | 24 augustus 2009
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link even nagenieten van Lowlands 2009, de nieuwe DJM-5000 van Pioneer en interviews met o.a. Scott Grooves, Kenny Dope, Mala en LCD’s James Murphy.

Nu ook het campingterrein bij Biddinghuizen potdicht zit, is het officieel: Lowlands 2009 zit er –na drie dagen beesten- weer op. Sets van onder meer Moderat, Melon, Nuno dos Santos, Joost van Bellen, The Prodigy, Noisia en Aux Raus zijn inmiddels (geheel of gedeeltelijk) terug te luisteren op de website van 3voor12.

Lowlands-publiek als vanouds los op The Prodigy

 

De Fakkelbrigade (met Sticks en Rico van Opgezwolle, Typhoon, James en A.R.T.) tijdens hun ‘live on stage 3’-set

 

Moderat in de Bravo-tent op zaterdag

 

Snoop Dogg duikt in de freestyle, nadat hij een wietplant cadeau heeft gekregen van het publiek

 

Beklim de Alpha-tent en word één van de helden van Lowlands 2009

 

Sfeerverslag van 3FM

 

Dan even iets heel anders. Nu bijna iedere dj een Pioneer DJM-800 of 1000 in huis heeft staan is het volgens de denktank van Pioneer hoog tijd voor de volgende stap: de DJM-5000. James Zabiela is ingeschakeld om ons met deze vage video vast lekker te maken.

Verder kwamen we de vijf favoriete plaatjes van Surgeon tegen en interviews met Richie Hawtin, Kenny Dope, Scott Grooves, Mala (Digital Mystikz/ video), Abe Duque, Seth Toxler en LCD’s James Murphy.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws