Tijdelijk onderkomen Club Zonder Concessies

Partyscene Redactie | 19 augustus 2009
headlines

'Rotterdam heeft tekort aan kleine locaties'

Barkode Produktiehuis heeft een tijdelijk onderkomen gevonden voor Club Zonder Concessies. Vanaf medio september keert de ondergrondse club terug om het publiek elke zaterdag van intieme feestjes op de benedenverdieping van Hotel Central te voorzien.

Hotel CentralAfgelopen weken is menig locatie bezocht, geïnspecteerd en ongeschikt bevonden, nadar bekend werd dat Club Zonder Concessies is vertrokken uit de kelder van Eat&Chill. Tijdens de zoektocht is vooral duidelijk geworden dat Rotterdam een tekort heeft aan kleine locaties die geschikt zijn voor een stevig feest.

‘Als de nood het hoogst is, is de redding nabij’, schrijft Barkode Produktiehuis in een persbericht. Die redder is Hotel Central, net als de vorige locatie gelegen op de Rotterdamse Kruiskade. Vanaf medio september programmeert Club Zonder Concessies wekelijks de zaterdag op de benedenverdieping van het hotel.

De programmering van augustus heeft Barkode Produktiehuis voor een groot gedeelte moeten afgelasten of verplaatsen. Zo betrekt KingKong op zaterdag 29 augustus eenmalig de catacomben van Watt. Vanaf medio september komen vele events (waaronder KingKong) terug op de nieuwe locatie: Hotel Central.

Club Zonder Concessies

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws