ADE 09: programmering bekend

Partyscene Redactie | 13 augustus 2009
headlines

Wordt het Bimhuis, Trouw of Powerzone?

Amsterdam Dance Event 2009

Regel maar vast wat vrije dagen in de derde week van oktober, zodat je ’s ochtends tijd hebt om bij te komen van al die lange nachten op de dansvloer: het Amsterdam Dance Event heeft een groot deel van de programmering bekend gemaakt en de line-up mag er zijn!

Voor de veertiende editie van het ADE, op 21, 22, 23 en 24 oktober, komen tientallen artiesten uit maar liefst 35 landen naar Amsterdam om de hoofdstedelijke dansvloeren te rocken. Vooral de line-up in Trouw is er eentje om de vingers bij af te likken. Verspreid over vier avonden staan daar o.a. The Gaslamp Killer, Martyn, Clark, Henrik Schwarz & Bugge Wesseltoft (live), Ame, Dixon, Carl Craig vs. Radio Slave (met UR-labelbaas Mike Banks op keyboard), Seth Toxler, Guy Gerber (live) en Agoria (tijdens de 360-avond met Nuno dos Santos en Patrice Baumel) in de booth.

Regel vast je vrije dagen...Ome Richie en Ome Sven komen uiteraard weer naar 020 voor hun traditionele Minus en Cocoon Showcases (deze keer in The Powerzone) en ook liefhebbers van de Ed Banger-sound komen goed aan hun trekken met Mehdi, DSL, Breakbot en Busy P in de Melkweg. Voor moddervette house kunnen bezoekers terecht bij Dennis Ferrer en The Martinez Brothers in Club Home of bij Stimming, Solomun, H.O.S.H. en Jimpster in Studio 80.

Verder verzorgt mac daddy Laurent Garnier nog een bijzonder live-concert in de Melkweg, brengen SUB:STANCE en Sonic Warfare een potje dubstepgenot met Appleblim, Boxcutter (live) en Scuba en zet het mooie Bimhuis de deuren weer open voor ambientliefhebbers. En natuurlijk is het grootste deel van de vaderlandse dancescene tijdens deze vier dagen volop actief met dj-sets en live-optredens. Het is eigenlijk gewoon te veel om op te noemen, dus check hier het programma tot nu toe. Dan kun je die vrije dagen alvast gaan regelen…

Website Amsterdam Dance Event

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws