Love2party weekendoverzicht, week 32

Partyscene Redactie | 7 augustus 2009
headlines

Waar vinden de tofste feestjes plaats? En wordt het binnen vertoeven vanwege zware onweersbuien of beproef jij je geluk toch liever buiten? Wij hebben een aantal tips voor jullie onder elkaar gezet. Fijn weekend!

Viral Radio


Wat: Viral Radio
Waar: Trouw Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 7 augustus
Line-up: Mala, Aardvarck, Cinnaman, Juha en mc Sgt. Pokes
Entree: € 12
Bijzonderheden: Weer of geen weer; met de zwoele Jamaicaanse flow van mc Sgt. Pokes is het overal en altijd zomer. Tel daar de dubby beats van Mala (Digital Mystikz) en de ondoorgrondelijke elektronische dubstep, hiphop en breaks mash-ups van Aardvarck, Cinnaman en (Viral frontman) Juha bij op en jouw vrijdagnacht zit geramd.
Website Trouw

FFWD Danceparade


Wat: Fit For Free Danceparade
Waar: De straten van Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 8 augustus
Line-up: DJ Pierre, Gene Farris, Miss Djax, Michel de Hey e.a.
Entree: Gratis
Bijzonderheden: Toegegeven: het is even zoeken, maar tussen de vele Mike S.-en, Spiders en Ferry Corstens, ontdekten we toch ook een DJ Pierre, een Gene Farris, een Miss Djax en een onvermijdelijke Michel de Hey, die op dit Rotterdamse feestje natuurlijk niet mag ontbreken. Als je de juiste vrachtwagens kunt vinden, zou je het nog best wel eens naar je zin kunnen hebben op dit jaarlijkse feest der danceproleten. En na de parade nog niet uitgedanst? Dan kun je terecht op het eindfeest op de Lloydpier of op de Hey!-afterparty in de Catwalk (entree €10,-, vanaf 19:00u)
Website Fit For Free Dance Parade

Loveland


Wat: Loveland Festival
Waar: Sloterparkbad, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 8 augustus
Line-up: Innercity Live (Kevin Saunderson, Ann Saunderson & Paris Grey), Larry Heard, Secret Cinema (live),Carl Craig, Stacey Pullen, Shinedoe, Aril Brikha (live), Joris Voorn (live), Casper van Tielrooij & Thomas Martojo, Arjuna Schiks (live), Tom Trago (live)

Entree: € 55,-

Bijzonderheden: Erg vooruitstrevend is de line-up van Loveland ook dit jaar niet (met uitzondering van de Underground Puppies Stage, waar jong Nederlands talent uitgebreid de ruimte krijgt). Maar als de volledige familie Saunderson naar Nederland komt, met in hun kielzog een hele sloot Detroit- en Chicagoveteranen, dan weet je zeker dat het met de sfeer en de muziek wel goed gaat komen deze zaterdag.
Website Loveland

 

Solar


Wat: Solarweekend Festival
Waar: Maasplassen, Roermond
Wanneer: 7, 8 en 9 augustus.
Line-up: Teveel om op te noemen, check hier de timetable

Entree: Campingticket € 75,-, weekendticket € 57,-, dagticket € 42,-
Bijzonderheden: Ook op dit vijfjarig jubileum pendelt Solar weer lekker heen en weer tussen dance, hiphop, pop en nog veel meer. Van André Galluzzi tot de Osdorp Posse en van Kraak & Smaak tot Lady Linn & Her Magnificant Seven; ze staan er allemaal. Drie dagen chillen aan de Maasplassen op één van de gezelligste festivals van ons land.
Website Solar

Electronation presents Systematic


Wat: Electronation presents Systematic At The Beach

Waar: Woodstock 69
Wanneer: Zondag 9 augustus
Line-up: Dimitri Andreas. Marc Romboy, Martin Eyerer, Terry Toner, Jimnastics en Tron
Entree: € 7,50
Bijzonderheden: Electronation nodigt Marc Romboy uit om het vijfjarig bestaan van zijn label Systematic te vieren, met een relaxed strandfeestje in Bloemendaal. Dat zijn Duitse collega Martin Eyerer is geboekt om hem bij te staan is dan ook nog eens een erg prettig extraatje. Denk jij de combo zon, zee, zand en pompende house, funk, electro en acid aan te kunnen? Dan kun je van 15:00 tot 0:00 los bij Woodstock69.
Website Electronation

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws