Ontwerp het nieuwe Plus 8-logo

Partyscene Redactie | 3 augustus 2009
headlines

Gezocht: grafisch talent

Plus 8 records, het Canadese oer-technolabel dat in 1990 werd opgericht door Richie Hawtin en John Acquaviva, is nog altijd actief en inmiddels toe aan de 100ste release. Dit wordt gevierd met een uitbreide compilatie en een fonkelnieuw logo. Wie weet is dat wel jouw ontwerp…

 

De vijf oude logo's van Plus 8 Records.De 100ste release wordt een compilatiealbum, waarop vrienden en collega’s van Hawtin hun favoriete Plus 8-tracks (inclusief veel bekende releases onder Hawtins ‘Plastikman’-alias) zullen remixen. Het album is vanaf oktober 2009 verkrijgbaar. Onderdeel van het artwork voor deze release zijn nieuwe versies van de vijf bekende Plus 8-logo’s, die na bijna twintig jaar hard toe zijn aan opfrisbeurt.

Hawtin heeft een wedstrijdje opgezet, zodat fans hun grafische talenten er op los kunnen laten. De winnende ontwerpen krijgen een prominente plek op de hoes van de release en de winnaars zullen ‘beloond worden voor hun inzet’. Denk jij de concurrentie aan te kunnen met jouw creatieve ideeën, stuur ze dan vóór 14 augustus op. Hier vind je meer info over de contest en afbeeldingen van de originele logo’s.

Website Minus/ Plus 8

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws