Finalisten Vinylized 2009 bekend

Partyscene Redactie | 30 juli 2009
headlines

Breng nu je stem uit!   

‘Final Five’ te horen bij Hey Music en Rooms of Redbull   

Sebastian Sleebos, Shock Royal, Sebatien Lintz, Audiomilch en Engineerz of Soul zijn Vinylizeds Final Five van 2009, door de jury gekozen uit de ruim honderd inzendingen. De tracks van de vijf finalisten zijn op de site van Vinylized geplaatst, zodat het publiek kan stemmen.

Ook draait Michel de Hey de komende maand op de vrijdagavond om 22:30 uur van elke finalist de track in zijn programma Hey! Music! op Fresh FM en hij zal de desbetreffende producer dan ook interviewen. Het publiek krijgt daarbij de kans om de Final Five op donderdag 19 augustus live aan het werk te zien in Rooms of Redbull, de creatieve broedplaats op de Amsterdamse Wallen.

Arjuna Schiks, winnaar van Vinylized 2008Tot 1 september is het mogelijk om te stemmen. De stem van het publiek en die van de jury bepalen uiteindelijk wie de winnaar wordt van Vinylized 2009. De bekendmaking van de winnaar is op vrijdag 4 september in Hey! Music! op Fresh FM.

Over Vinylized:

De competitie wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door GRAP, de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. De jury bestaat uit gerenommeerde namen uit de dancescene, waaronder Michel de Hey, Laidback Luke, Anna Knaup en Marnix Bal. Met Vinylized wil GRAP Nederlandse talentvolle dance producers de kans geven om hun muziek onder de aandacht te brengen van publiek, media en muziekindustrie.

Prijzenpakket voor de winnaar:

De winnende track wordt op 12" en online gereleased. De winnaar kan daarvoor in de studio's van het SAE Institute zijn track afmixen en masteren; Studiotijd en mastering t.w.v. € 2000 bij SAE Institute; Presentatie van de 12" met de winnende track tijdens het Amsterdam Dance Event; Digidesign Mbox2; Transfuser Software en workshop van een dag over Transfuser aangeboden door Digidesign; Diverse showcases o.m.: TWSTd QNSNGHT, Panama, Sugar Factory, Rooms of Redbull en een prijzenpakket van UDG.

Vinylized

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws