Tracklist Carl Craigs '69'-boxset bekend

Partyscene Redactie | 29 juli 2009
headlines

Futurische funk uit het verleden

Fans van Carl Craigs vroege werk kunnen hun hart ophalen: de dj/producer uit Detroit brengt maar liefst 17 tracks die hij begin jaren negentig onder zijn alias ‘69’ maakte, opnieuw uit in een exclusieve boxset. Maar wees er snel bij, want de oplage is erg beperkt.

'The Legendary Adventures Of A Filter King'De gelimiteerde boxset ‘The Legendary Adventures Of A Filter King’ komt eind augustus uit en bevat vijf plakken vinyl met geremasterde versies van bekende 69-releases. In de tracklist zien we onder meer alle tracks van de ‘4 Jazz Funk Classics EP’ terug (de eerste release op Craigs label Planet E) en mag de all time klassieker ‘Desire’ natuurlijk niet ontbreken. Op een extra bonus 12” staan verder nog niet eerder uitgebrachte remixen van ‘If Mojo Was AM’ en ‘Poi Et Pas’.

Een uitgelezen kans om je vinylcollectie compleet te krijgen, al hangt aan zoveel exclusiviteit natuurlijk wel een flink prijskaartje: de boxset, waarvan er maar 500 zullen worden uitgebracht, gaat over de toonbank voor een pittige €149,99. Aan 100 exemplaren zal ook een speciaal voor de release ontworpen T-shirt worden toegevoegd, waardoor deze nog duurder uitvallen (prijs nog niet bekend).

Mocht je toch besluiten dat dit een niet te missen release is, dan kun je bij de platenzaken Phonica en Rush Hour alvast een bestelling plaatsen voor ‘The Legendary Adventures Of A Filter King’.

Tracklist:

1. Ladies And Gentlemen
2. If Mojo Was A.M.
3. My Machines
4. Frequency Finale
5. Rushed
6. Sub Seducer
7. Sound On Sound
8. Pois Et Pas (original)
9. Filter King
10. Jam The Box
11. Microlovr
12. Desire
13. Jam The Box 2
14. Puntang
15. Puntang 2
16. Sub Seducer (Long Mix)
17. Poi Beats
18. Poi Et Pas (Unreleased Version)
19. If Mojo Was A.M.(Extended Version)

69- 'Ladies & Gentlemen'

 

MySpace Planet E

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws