Eindfeest Rotterdam dance parade terug

Partyscene Redactie | 28 juli 2009
headlines

Nieuw route Dance Parade

Op zaterdag 8 augustus staat de Rotterdamse binnenstad weer in het teken van de dance parade. Het thema dit jaar, I will follow, moedigt mensen aan om de ruim 30 trucks dansend te volgen tot de oude, vertrouwde LIoydpier, waar een eindfeest plaatsvindt.

I will followDe route van de veertiende editie van de Rotterdamse dance parade is omgegooid. Vanaf 13:00 vertrekt de stoet van de Boompjes naar de Willemsbrug, om via de Blaak en Churchillplein richting Eendrachtsplein, Rochussenstraat en de Pieter de Hooghbrug te koersen.

De organisaties die dit jaar meedoen aan de dance parade in de Maasstad zijn onder meer: Back to School, Michel de Hey en Major Leguea. Blikvangers voor de kritische danceliefhebbers zijn Jack de Marseille, dj Pierre en Gene Farris.

Artiesten die acte de presence geven op het eindfeest zijn o.a. Ferry Corsten, Secret Cinema en Erick E. Kaarten voor het eindfeest kosten 20 euro (75 euro voor VIP tickets) en zijn HIER te bestellen. Toegang tot de dance parade is natuurlijk gratis.

11:30 uur terrein Boompjes open

12:00 uur start warming up

13:00 uur start Fit For Free Dance Parade

16:00 uur start Closing Party (Lloyd Multiplein) 18:00 uur einde parade

Fit For Free Dance Parade

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws