Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 24 juli 2009
headlines

Het is weer weekend!

Voor veel bezoekers van Love2Party is de party-agenda nog altijd van onschatbare waarde. Want waar vinden de tofste feestjes plaats? Wij hebben een aantal tips voor jullie onder elkaar gezet. Fijn weekend!

10 Days OffWat: 10 Days Off

Locatie: Kunstencentrum Vooruit, Gent België

Datum: vrijdag 24 juli

Line-up:Carl Craig, Gaslamp Killer, Live: Henrik Schwarz

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: 10 Days Off, 1 van de 4 officiële festivals van de Gentse Feesten, is dé jaarlijkse hoogmis van de clubmuziek in België. Begonnen als Ten Days of Techno, is het evenement uitgegroeid tot een plek waar alle facetten van elektronische muziek te zien en horen zijn. Dus niet alleen techno, maar alle stijlen die je tegenwoordig in de internationale nachtclubs kunt beleven: house, electro, fidget, breakbeats, rock, drum 'n' bass, bootiebass, minimal, grime, broken beats, ghettotech, dubstep, nu-jazz, funk, disco, new-rave, electro-house en andere hybride genres. Avontuur en aantrekkingskracht voorop! Check ook het programma van de overige avonden.

Website: 10 Day’s Off   

De KaravaanWat: Brandend Zand Festival  

Locatie: De Karavaan, Scheveningen  

Datum: vrijdag 24 juli

Line-up: O.a. Aron Friedman, Boris Ross, Carlos Valdes, Dollkraut, EL-P, Freddy Spool, Hertz & Vibes, Ille Bitch, Jamie Lie A Kwie, Jay Samuel, Joachim, Joey Daniel, Kadir Pelit, Khalil, Makcim, Melon, Nuno dos Santos, San Proper, Sandeep, Seutek, Steven P, Taras van de Voorde, Thomas Martojo eva.

Entree: Gratis

Bijzonderheden: Vannacht, om klokslag 00:00 uur, verjaart Steven P. De Rotterdammer wordt 26. Nu is het in de dancescene eerder regel dan uitzondering dat dj’s hun verjaardag in een club vieren. Steven P heeft alleen zoveel (dj-)vrienden, dat hij van zijn verjaardagsfeest een 16-uur-durend strandfestival heeft gemaakt.

Maar liefst 64 bevriende dj's, verdeeld over twee podia, draaien morgen vanaf twaalf uur 's middags tot 04:00 uur 's nachts op het strand van Scheveningen bij beachclub de Karavaan op het Zwarte Pas. Heeft de jarige Job er al zin in? Lees het HIER 

Website: De Karavaan

KlinchWat: Bar Weinig @ klinch   

Locatie: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 24 juli

Line-up: Estroe, Sascha Funke, Live: Pitto

Entree: 13 euro

Bijzonderheden: Klinch is het danceplatform van de Melkweg, en biedt  feesten met diverse soorten elektronische muziek: Van beukende techno en diepe house tot scheurende electro en gefreakte electronica. Het neerzetten van bekende, internationale namen is hierbij net zo belangrijk als plaats bieden aan talentvolle locals. Bij klinch is het de hele zomer door een indoor feest van jewelste. Op 24 juli gaan alle remmen los tijdens Bar Weinig, als de Duitse Bpitch koning Sascha Funke samen met onze eigen helden Pitto en Estroe de Oude Zaal van de Melkweg op zijn voegen doet schudden.

Website: Melkweg

RockitWat: Rockit Open Air

Locatie: Maarsseveense Plassen

Datum: zaterdag 25 juli

Line-up: Derrick May, Henrik Schwarz, Marcel Dettmann, Steve Bug, Alex Under - Live, Daniel Stefanik, District One aka Bart Skils en Anton Pieete - Live, Joris Voorn, Kabale und Liebe, Derrick Carter, Junior Jack & Kid Creme, Layo & Bushwacka!, Extrawelt - Live, Secretsundaze, Michel de Hey, SOS (Demi, Desyn Massiello en Omid 16 B), Gilles Peterson, Ben Westbeech, Jawat e.v.a

Entree: 38,50.

Bijzonderheden: Rockit Open Air viert aanstaande zaterdag haar vijfde verjaardag aan de Maarsseveense Plassen in Maarssen (Utrecht). Buitenlandse topartiesten als Oscar Mulero, Henrik Schwarz, Derrick May, Gilles Peterson, Layo & Bushwacka!, Derrick Carter en Steve Bug staan geprogrammeerd naast de gevestigde orde van klinkende Nederlandse namen als Bart Skils, Michel de Hey en Benny Rodrigues. Een verbetering in indeling van het terrein maakt samen met het thema ‘Let's Play!’ deze vijfde editie misschien wel de beste en leukste Rockit Open Air tot nu.

Website: Rockit Open Air

A Day At The ParkWat: A day at the park

Locatie: Openluchttheater Amsterdamse Bos.

Datum: zaterdag 25 juli.

Line-up: Dennis Ruyer, MC Gee, HouseQuake, Dennis Ferrer, Live: 2000 and One, Sven Väth, Tom Ruijg, Johanna Mercker, Unders, Daniel Sanchez.

Entree: 35 euro (UITVERKOCHT).

Bijzonderheden: Vorig jaar vond A Day At The Park voor het eerst plaats, in het Amsterdamse Bos, in Amsterdam. Deze eerste editie was met heerlijk weer uitermate geslaagd te noemen, waardoor de verwachtingen voor de tweede editie weer hooggespannen zijn. Zaterdag is het Amsterdamse Bos opnieuw het toneel van dit festival. Je hoeft ook nu niet te bedenken waar je heen wilt, want er is maar één stage. Net als vorig jaar wordt het festival geopend door Housequake, waarna de Amerikaanse housegoeroe Dennis Ferrer het stokje over zal nemen. Met een exclusieve live-act zal 2000 and One zich vervolgens van zijn meest melodieuze kant laten zien. Het slotakkoord is net als vorig jaar vergeven aan Cocoon-baas Sven Väth. Toen zorgde hij ook voor een magisch einde en ook dit jaar zal hij de toko weer rocken.      

Website: A Day at the park

 

Secret Cinema InvitesWat: Secret Cinema Invites

Locatie: Whoosah, Scheveingen

Datum: zondag 26 juli

Line-up: Kabale und Liebe, Peter Horrevorts, Sandeep, Secret Cinema, Van Anh, Warren Fellow, Live: Rauwkost

Entree: Gratis

Bijzonderheden: De Secret Cinema-caravaan trok vorig jaar naar het strand en minstens 2000 feestende liefhebbers hadden zich verzameld bij de Whoosah. De houten vloer was hierna letterlijk aan vervanging toe. Zondag 21 juni, 26 juli en 30 augustus zijn de dagen dat de vloer van de Whoosah weer getest kan worden op de nu al legendarische Secret Cinema Invites strandedities!

Het perfecte plaatje voor deze zomer is om op zondag het weekend goed af te sluiten, mét blote voeten in het warme zand en een uitzicht op zonsondergang. De Whoosah is een samenwerking aangegaan met het Haagse restaurant Mochi, dat garant staat voor misschien wel het lekkerste eten dat te verkrijgen is op het Scheveningse strand. Een mix van heerlijk Aziatisch eten, in combinatie met easy going House zijn vanaf 15.00 uur de ingrediënten voor een goede start. In de avonduren maken de kussens plaats voor een opzwepend geheel en kan het publiek zich klaar stomen voor 1 van de 3 closingsets van de grootmeester zelf.

Website: Secret Cinema

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws