Jarige Rinse FM geeft gratis tracks weg

Partyscene Redactie | 22 juli 2009
headlines

15 jaar grime, UK garage en dubstep

De Londense piraten- en internetzender Rinse FM bestaat 15 jaar en viert dit met een dik FWD>>-feestje in de Britse hoofdstad op 31 juli. In aanloop naar die datum geven ze bovendien iedere dag gratis, nog niet eerder uitgebrachte tracks van bekende Rinse-artiesten weg. Downloaden die hap!

 

Rinse FM 15 jaar

Rinse FM is sinds 1994 in de lucht en was onder meer de springplank voor inmiddels bekende Britse artiesten als Dizzee Rascal, Kode 9, Skream, Youngsta, Plastician en Benga, die natuurlijk allemaal achter de decks staan tijdens het jubileumfeest op 31 juli in de Matter. Op de website van Rinse vind je de komende dagen interviews met diverse artiesten (zoals Ms Dynamite en N-Type) die vertellen welke rol de zender in hun carrière heeft gespeeld.

Bij een verjaardag horen ook cadeautjes: iedere dag wordt er gratis een nieuwe track aangeboden van een producer, die in de afgelopen 15 jaar nauw betrokken is geweest bij Rinse. Inmiddels staan ‘Yellowtail, VIP remix’ van Geeneus, ‘All Your Bass’ van Dj Zinc feat. Aloe Blacc en ‘Still Tippin’ van Plastician feat. JME, Skepta & Tinchy klaar om te downloaden. Houd de Rinse-site in de gaten, want er komen ook nog fonkelnieuwe Skream, Benga en Plastician-tracks aan.

Website Rinse FM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws