Listening Zone maakt labels overbodig

Partyscene Redactie | 16 juli 2009
headlines

Pak 70 procent van de royalty’s!

Producers opgelet! Breng jij je tracks nog onder bij labels die met 50 procent of meer van de winst aan de haal gaan? Schrijf je dan in bij The Listening Zone, een website die maar liefst 70 procent van de royalty’s garandeert.Producers opgelet! Breng jij je tracks nog onder bij labels die met 50 procent of meer van de winst aan de haal gaan? Schrijf je dan in bij The Listening Zone, een website die maar liefst 70 procent van de royalty’s garandeert.

 

Er zijn maar weinig labels die zulke goede voorwaarden kan bieden als website The Listening Zone. Naast de zeer schappelijke 70 procent van alle royalty’s, verzorgt deze virtuele muziekgroothandel alle zakelijke rompslomp tussen afnemer en artiest. Zelfs voor de promotie van je muziek en een stukje verkoop via de online shop wordt gezorgd.

Enige wat jij als artiest hoeft te doen, is je muziek uploaden bij de website van The Listening Zone, nadat je je HIER hebt ingeschreven. Vervolgens kun je lekker achterover leunen in je studiostoel en nieuwe muziekjes brouwen. Een glansrijke carrière is aanstaande!

The Listening Zone

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws