Love2link week 28 en 29

Partyscene Redactie | 13 juli 2009
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link het verjaardagsfeestje van Dance Valley, de werkplek van Jamie Lidell en interviews met o.a. Prefuse 73 en Prins Thomas.

Dance Valley vierde afgelopen weekend haar vijftienjarig bestaan. Dat de hekken een half uur te laat open gingen en het festival niet helemaal was uitverkocht, mocht de pret niet drukken voor de 40.000 bezoekers, die genoten van het onverwachte zonnetje in de vallei.


Paul Kalkbrenner op de Radio-stage

 

Stephan Bodzin showt zijn Lemur Multitouch Controller in de Electronation-tent

 

Ferry Corsten sluit Dance Valley 2009 af op de mainstage

 

De Britse krant The Economist brengt sinds kort de ‘Thinking Spaces’ van diverse creatievelingen op een interactieve manier in beeld. Eén van de werkplekken die je op hun website kunt bekijken, is die van Jamie Lidell. We worden langs verschillende soorten apparatuur geleid, waarbij Jamie zelf uitlegt waarom deze instrumenten voor hem van belang zijn. Mocht je woensdag naar zijn 5 Days Off-concert in de Melkweg gaan, dan weet jij dus alvast waar die lekkere tracks precies vandaan komen.

BBC-dj Mary Ann Hobbs heeft inmiddels drie korte video-interviews met Joker, The Gaslamp Killer en Martyn tijdens Sonar 2009 op haar website gezet. Verder kwamen we de favoriete labels van Move D tegen en interviews met Scuba (over zijn dubsteplabel Sub:stance), Ben Klock, Prefuse 73, Prins Thomas en Swayzak.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws