Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 3 juli 2009
headlines

Het is weer weekend!

Voor veel bezoekers van Love2Party is de party-agenda nog altijd van onschatbare waarde. Want waar vinden de tofste feestjes plaats? Wij hebben een aantal tips voor jullie onder elkaar gezet. Fijn weekend!

De KaravaanWat: Progressive City at the Beach

Locatie: Beachclub De Karavaan, Scheveningen

Datum: vrijdag 3 juli

Line-up: Benny Rodrigues en DJ 3000, Niels van Mil, Reza Athar

Entree: Gratis

Bijzonderheden: Op 3 juli gaat Progressive City op zoek naar zon, zee en strand en verzorgt zelf voor swingende muziek, want dan verkast de Nijmeegse feestavond voor een dag naar strandplaats Scheveningen, op bezoek bij beachclub De Karavaan. Met nationaal en internationaal gewaardeerde namen zoals DJ 3000 en Benny Rodrigues en neemt zijn eigen resident dj’s met zich mee, Niels van Mil en Reza Athar. En dat alles gratis en voor niets. Een 10 en een half uur durende feestmarathon waarbij je wordt getrakteerd op een breed spectrum aan muziek.

Website: De Karavaan

 

Your World FestivalWat: Your Music Festival  

Locatie: Wilhelminakade, Rotterdam.

Datum: vrijdag 3 juli.

Line-up: O.a. Apster, Bassjackers, Benny Rodrigues, Jaimie Fanatic, Jeremaine S, Kenneth G, Miss Sugaware, Real El Canario, Live: N*E*R*D, MC: Bizzey, MC: VI.

Entree: 20 euro.

Bijzonderheden: Waarschijnlijk zijn jullie wel bekend met Rotterdam European Youth Capital 2009: Your ideas, Your World. In 2009 is Rotterdam Europese Jongerenhoofdstad. Your World is de merknaam voor Rotterdam European Youth Capital. In 2009 draait alles om jongeren. Your Music Festival is het jongerenevenement van Your World. Een festival voor en door jongeren. De regie van het evenement ligt in handen van jongeren en zo ook de programmering. Het programma zal bestaan uit populaire nationale en internationale artiesten, dj’s en bands. De programmering van de stages is te verdelen in: Live Stage, Nope is Dope Stage en Your Talent Stage

Het festival duurt van 18:30 tot 23:00 uur. Het terrein is vanaf 17:00 open voor publiek.

Website: Your World Festival

 

Have a Nice Day FestivalWat: Have a nice day festival

Locatie: Openluchttheater, Eiberg

Datum: zaterdag 4 juli

Line-up: O.a. Darko Esser - live, Brent Roozendaal & Steven P, Aril Brikha - live, Nathan Fake - live, Lady Aïda en Edwin Oosterwal eva

Entree: 18 euro.

Bijzonderheden: Zaterdag vindt in het Eibergse Openluchttheater de vijfde editie van Have A Nice Day festival plaats. Om klokslag 12.00 worden de deuren worden geopend voor een ieder die zin heeft in een zalige dag vol dansbaar geweld en andere feestelijke aangelegenheden. Bekend als het eerste en meest gezellige dancefestival van de Achterhoek staat er ook dit jaar weer een heleboel moois op het programma. Internationale helden als Nathan Fake en Aril Brikha worden aangevuld door een aantal Nederlandse toppers uit eigen huis. Met maar liefst vijf spectaculaire livesets op de mainstage wordt er uitgepakt als nooit tevoren.

Website: Have a Nice Day Festival

Costa del Soul FestivalWat: Costa del Soul Festival

Locatie: Strand Blijburg, Amsterdam

Datum: zaterdag 4 juli

Line-up: O.a. Unders vs Ille Bitch, Marnix, Isis, Quazar LIVE, Secret Cinema, Remy, Rednose LIVE - Steven de Peven & Rafaela, Lex Pacific, Dekmantel / Zender & San Proper, Tom Trago, Aron Friedman, Sandrien, Arjuna Schiks LIVE, Kostas Hom

Entree: 25 euro.

Bijzonderheden: Op het strand van Blijburg is druk gewerkt aan de opbouw van de vijfde editie van Costa del Soul, het oudste strandfestival van Amsterdam. De timetables van de vier stages zijn inmiddels bekend en het goede nieuws is dat het feest tot 24.00 uur door mag gaan! Costa del Soul wordt georganiseerd op Blijburg. Deze gezellige strandkolonie beschikt over een uitgebreid strand waar het goed toeven is. Blijburg ligt op het uiterste puntje van Amsterdam in de wijk IJburg. Bezoekers wordt aangeraden de fiets te pakken of tramlijn 26 vanaf Amsterdam CS. Deze vertrekt aan de voorzijde van het station schuin tegenover de VVV. De eindhalte is op een steenworp afstand van het festivalterrein.

Website: Costa del Soul

360 FlyerWat: 360

Locatie: TrouwAmsterdam

Datum: zaterdag 4 juli

Line-up: 360 Soundsystem, Nuno dos Santos, Patrice Baumel, Live: Sinner DC

Entree: 12 euro

Bijzonderheden: Zaterdag een nieuwe editie van 360 in TrouwAmsterdam. Speciale act van vanavond Sinner DC is een driemanformatie uit Zwitserland, die onlangs indruk maakte met het album 'Crystalliezed'. Het drietal heeft nog nooit in Nederland gespeeld, dus mis deze editie van 360 in TrouwAmsterdam niet. Zeker niet als je van emo-techno houdt en platen van labels als Kompakt en M83 wel kunt waarderen.

Website: TrouwAmsterdam

ZeeruisWat: Zeeruis

Locatie: Beachclub Naturel, Scheveningen

Datum: zondag 5 juli

Line-up: Cosh, Darko Esser, Dimzen, Flowers Greenfield, Isis, Roger Gerressen, Wijnand, William Kouam Djoko

Entree: Gratis

Bijzonderheden: De eerste editie van dit jaar werd nog opgeleukt door een regenbui, maar deze was gelukkig aan het eind van de avond weer vertrokken. Dit zorgde dan ook dat na het eten meer mensen hun weg naar de Naturel vonden en daar hun voetjes van de vloer lieten gaan. Voor de aankomende editie is de hulp ingeroepen van good old ISIS. Ook Darko Esser is terug van weggeweest. Deze jongen is alleen maar beter geworden, zowel als DJ, maar ook als producer. William Kouam Djoko maakt zijn debuut op Zeeruis. Voor deze editie hebben we ook twee keer twee duo’s achter de deks staan. Onder het motto van hoe meer zielen hoe meer vreugd. Utrechts gespuis Dimzen en Wijnand staan overal bekend om hun capriolen zowel voor als achter de draaitafels. Uit Nijmegen komen Roger Gerressen en Cosh; deze jongens zijn vaste prik in de poptempel Doornroosje. Tot slot zal de dag geopend worden door Naturels eigen Flowers Greenfield.

Website: Beachclub Naturel

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws