Love2link week 25, 26 en 27

Partyscene Redactie | 29 juni 2009
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link tributes aan Michael Jackson op Awake en in een gevangenis op de Filippijnen en verder interviews met o.a. Carl Craig, LTJ Bukem, Mathew Jonson en Nathan Fake.

Muziekzenders en de media besteedden afgelopen weekend volop aandacht aan het overlijden van de King Of Pop. Wereldwijd werd Jackson ook op vele dansvloeren en festivals de laatste eer bewezen door het draaien en coveren van zijn tracks. Zo zette Trentemøller tijdens het Awakenings Festival een (bestaande?) remix van ‘Billie Jean’ op.

 

Op de Beachstage bracht LadyLiz het publiek ‘Smooth Criminal’

 

En Adam Beyer sloot de main zaterdag in stijl af met het origineel van ‘Billie Jean’

 

Maar natuurlijk kon er gewoon ook hard gestuiterd worden, bijvoorbeeld bij Carl Craig die de opjagende synths van zijn Faze Action- ‘In The Trees’ remix door de tent smeet.

 

De gedetineerden van het Cebu Provincial Dentention and Rehabilitation Center op de Filippijnen moesten dit weekend afscheid nemen van de man, op wiens muziek ze al jaren dansvoorstellingen maken. Ze werden in 2007 op slag wereldberoemd toen hun versie van ‘Thriller’ op Youtube verscheen en een tribute aan Michael Jackson kon dan ook niet uitblijven.

 

We kijken trouwens tot slot nog heel even terug op Sonar 2009, waar de hyperactieve Gaslamp Killer voor moddervette en zeer gevarieerde set zorgde.

 

Verder kwamen we de tien favoriete platen van Shinedoe tegen en interviews met

Ghislain Poirier (video), DJ Hell, Kevin Saunderson, Umek, Luke Slater, LTJ Bukem, Carl Craig, Mathew Jonson en Nathan Fake.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws