Love2link week 23 en 24

Partyscene Redactie | 8 juni 2009
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link de eerste beelden van FYM 2009, een kijkje in de studio bij Alexander Robotnick en interviews met o.a. Jeff Mills, Juan Atkins en Steve Bug.

Bij de enorm stoffige, maar gelukkig droog gebleven Stadsblokken in Arnhem mocht danceminnend Nederland zaterdag eindelijk weer eens buiten los, op het Free Your Mind festival.

Secret Cinema op de Rockit-stage

 

Derrick May op de Rockit-stage

 

Marcel Dettmann op de Planet Rose-stage

 

Darko & Benny op de Planet Rose-stage

 

Aan Remy de eer om deze editie van FYM af te sluiten op de Rockit-stage

 

 

Dan even iets heel anders: Alexander Robotnick en Ludus Pinski gunnen ons een kijkje achter de schermen bij opnames in hun studio. The Analogue Session is een project waarbij de mannen 'de ware analoge sound' van de jaren zeventig en tachtig zo dicht mogelijk proberen te benaderen. 'Fun-Fare' is de eerste in een serie van zeven clips, die dit jaar online gezet zullen worden.

 

James Murphy van LCD Soundsystem was vorige week bij de MTV Awards en blogt zijn ervaringen op zijn MySpace: ‘PR-mensen en ‘jong Hollywood’ lijken letterlijk wel een andere diersoort en ik ben bang voor Jim Carrey’.

Verder kwamen we nog de favoriete plaatjes van Guy Gerber tegen en interviews met Kode 9, Joris Voorn, Richie Hawtin (video), Jeff Mills, Patrice Scott, Juan Atkins en Steve Bug.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws