Bob Sinclar in de Playbob

Partyscene Redactie | 28 mei 2009
headlines

Win ‘Born in 69’ + glossy

Wij hebben glossy’s als Paul (de Leeuw) en Linda (de Mol). In Frankrijk is onlangs de Playbob uitgekomen. Jawel, een blad over het reilen en zeilen van de discohouseproducer Bob Sinclar. Wij mogen een aantal exemplaren van het blad weggeven, vergezeld van zijn nieuwe album ‘Born in 69’.

 

Wij hebben glossy’s als Paul (de Leeuw) en Linda (de Mol). In Frankrijk is onlangs de Playbob uitgekomen. Jawel, een blad over het reilen en zeilen van de discohouseproducer Bob Sinclar.Het nieuwe album van Bob Sinclar is een easy going, vrolijke discohouseplaat. De sound van de Franse producer is commerciëler dan ooit. Konden zijn eerste releases, waaronder het debuutalbum ‘Paradise’ en een viertal albums onder zijn The Mighty Bob-pseudoniem, ook de underground housefans bekoren - momenteel richt de Fransman zich op de housemassa.

En daarom mengde hij op zijn nieuwe plaat herkenbare samples, onder meer de Lambada, herkenbare melodietjes van een oude Bob Dylan-plaat en zelfs vocalen van The Sugarhill Gang en Manu Chao, in poppy discohouseproducties. Uw Love2Party-recensent buigt zich momenteel over een recensie, die heel negatief uit kan vallen, of juist heel positief. Een gulden middenweg bestaat niet bij de sound van Bob Sinclar.

 

Wij mogen in ieder geval van platenmaatschappij News 5 cd’s + 5 glossy’s van de Playbob weggeven. Winnen? Stuur ons het antwoord op de volgende vraag: ‘Wat is de titel van de track van Bob Sinclar die in 2006 werd gebombardeerd tot WK voetbaltune in Duitsland?’

 

Bob Sinclar & Sugarhill Gang - LaLa Song

Bob Sinclar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws