Love2party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 15 mei 2009
headlines

Het is weer weekend!

Voor veel bezoekers van Love2Party is de party-agenda nog altijd van onschatbare waarde. Want waar vinden de tofste feestjes plaats? Wij hebben een aantal tips voor jullie onder elkaar gezet. Fijn weekend!

Below SealevelWat: Below Sealevel

Locatie: Catwalk, Rotterdam

Datum: vrijdag 15 mei

Line-up: Cess, Herve AK, El-P, Joachim

Entree: 10 euro.

Bijzonderheden: Below Sealevel, zo heet sinds januari het huismerk van de meest ondergrondse nachttempel van Nederland die luistert naar de naam Catwalk. Below Sealevel staat voor upfront house music en kent een internationaal karakter, waarbij zonder enige vorm van concessies geprogrammeerd wordt. Voor de komende editie aanstaande vrijdag geldt dit zeker ook. Naast de resident DJ’s El-P en Joachim staan Cess (DE) en Hervé AK (FRA) in de voormalige voetgangerstunnel aan de Rotterdamse Weena te rocken. Beide artiesten die de laatste tijd een zeer hoog niveau halen op productioneel vlak.

Website Catwalk

Minimaal Feestmaal

Wat: Minimaal Feestmaal

Locatie: Studio80, Amsterdam

Datum: vrijdag 15 mei

Line-up: Losoul, S-Max, Invite, Steven P, Olivier Weiter, Florian Rath

Entree: 8 euro

Bijzonderheden: Op vrijdag 15 mei staat studio 80 weer in het teken van het semi-Minimale Feestmaal. Extra speciaal deze editie is de komst van niemand minder dan Losoul, die zijn album 'Care' gaat promoten! Samen met S-Max (Telegraph, Boogizm) komt hij over uit Berlijn, om een volle Studio 80 te rocken. Tevens zullen Invite en Steven P voor de tweede keer hun opwachting maken op Minimaal Feestmaal. Na beiden afzonderlijk een monsterset te hebben weggegeven in 2008, zullen ze ook dit jaar alles op alles zetten om hun prestatie te evenaren. De Amsterdamse Bar 27-er Olivier Weiter is samen met de Minimaal Feestmaal residents Florian Rath & Matthijs Groos en Dastego verantwoordelijk voor de achterzaal deze avond.

Website Studio80

'I Love Club Margeuerita'

Wat: I Love Club Marguerita

Locatie: Ekko, Utrecht

Datum: vrijdag 15 mei

Line-up: I-F, Mark Du Mosch, Purita D, Zero One

Entree: 8 euro

Bijzonderheden: Utrechts ‘meest pure electrofeest’ is op deze avond grotendeels in handen van Rotterdammers met een lekker liveset van I-F, de disco-electro van Du Mosch en een dame die haar mannetje staat; Purita D houdt namelijk wel van een stevig potje booty en ghetto. Even terug naar de roots van de dance dus, in de diepste underground van Utrecht.

Website Ekko

Au10tique invites Innervisions

Wat: Au10tique invites Innervisions

Locatie: Sugar Factory, Amsterdam

Datum: vrijdag 15 mei

Line-up: Rutger Docter en Culoe de Song

Entree: 8 euro vvk en 9,50 aan de deur

Bijzonderheden: Nog maar 18 jaar oud, ontdekt door Dixon en nu al een enorme hit op Innervisions en een bejubelde RA-podcast (146) op je naam hebben staan. De EP ‘Bright Forest’ van de Zuid-Afrikaan Culoe de Song sloeg in maart in als een bom en deephouse fans lopen wereldwijd met hem weg. Wil jij weten of hij zijn reputatie ook kan waarmaken in de booth? Check dan zijn Nederlandse debuut in de Sugar Factory.

Website Au10tique

Planet Delsin

Wat: Planet Delsin  

Locatie: Trouw, Amsterdam

Datum: zaterdag 16 mei

Line-up: Delta Funktionen, Newworldaquarium, Quince

Entree: 12 euro.

Bijzonderheden: Op zaterdag 16 mei presenteert het Amsterdamse technolabel Delsin zijn tweede labelcompilatie 'Delsin 2.0'- een dubbelaar met twee dozijn tracks van o.a. Vince Watson, Sterac, Neworldaquarium, Quince, Djinxx, Quince en labelbaas Peel Seamus- met een speciale avond in Trouw. Newworldaquarium, Delta Funktionen en Quince staan op het programma. De avond in Trouw is de eerste van een reeks Delsin-avonden in de Amsterdamse club.

Website Trouw

6 Years Wolfskuil RecordsWat: 6 Years Wolfskuil Records

Locatie: Inferno, Nijmegen.

Datum: zaterdag 16 mei.

Line-up: DJ Yellow, Loops live, Darko Esser.

Entree: 8 euro.

Bijzonderheden: Het naar de beroemde Nijmeegse volksbuurt vernoemde label Wolfskuil Records bestaat 6 jaar en dat wordt gevierd. En waar beter dan op één van de meest knusse locaties die de keizerstad rijk is: Inferno. Speciaal voor deze gelegenheid reist de Parijse houselegende DJ Yellow af naar Nijmegen. De beste man staat al meer dan 25 jaar achter de draaitafels en was één van de sleutelfiguren in de early days van de Franse housescene, samen met o.a. Laurent Garnier. De Amersfoorte supertalenten en new signing Loops debuteren in juni met het prachtige en speelse 'Dinsdagmiddag'. Een perfecte plaat voor de aankomende zomerfestivals, want de tracks op deze single bruisen van het optimisme en zullen zelfs de grootste houten klaas aan het bewegen krijgen! Labelbaas Darko Esser heeft een heus album in de pijplijn zitten voor het najaar, waarvan op deze avond ongetwijfeld enkele tracks de revu zullen passeren. De bloemetjes kunnen weer naar buiten deze 16de mei!

Website Wolfskuil

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws