Eerste namen 10 Days Off bekend

Partyscene Redactie | 14 mei 2009
headlines

Belgen doen het beter

Lichtelijk jaloers kijken wij deze week naar onze zuiderburen: tien dagen feest met een line-up om van te watertanden, voor het luttele bedrag van €52,-. Dat kan van 17 t/m 27 juli in het Belgische Gent tijdens 10 Days Off. Deze week werden de eerste namen bekendgemaakt.

Tien dagen los...Je moet het die Belgen toch nageven... Tien dagen lang genieten van een keur aan geweldige artiesten voor een ongelooflijk spotprijsje; daar kunnen de Nederlandse meerdaagse festivals als Amsterdam Dance Event en 5 Days Off nog wat van leren.

De Vooruit in Gent is in juli voor de vijftiende keer in de ban van de elektronische muziek, als onderdeel van de Gentse feesten die tegelijkertijd plaatsvinden in de binnenstad. Early birds kunnen tot eind mei voor €52,- een passe partout voor de volledige tien dagen aanschaffen.

Dit zijn de eerste twintig bevestigde namen:

Lulu Rouge, Who Made Who, Richie Hawtin, N.A.S.A., Metronomy, Henrik Schwarz, Gaslamp Killer, Carl Craig, DJ Hype, Benga, Stijn, Ben Klock, Gilles Peterson & Earl Zinger, Slagsmalsklubben, DJ Hell, Miss Kittin & The Hacker, Mark Farina, Dr Lektroluv, Trentemøller en Joris Voorn.

Osunlade @ 10 Days Off 2008

 

Voor meer info kun je terecht op de website van 10 Days Off

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws