Love2link week 19 en 20

Partyscene Redactie | 11 mei 2009
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link: International Pony doet Garnier, jazz fusion-dansers in Manchester (1986) en interviews met o.a. Moderat en DJ Hell.

Een melige DJ Koze, Cosmic DJ en Erobique (oftewel International Pony) besluiten in Koze’s studio een live-remake te doen van Laurent Garniers ‘Flashback’.

 

Over een flashback gesproken: deze beelden uit 1986 kwamen vorige week bovendrijven. We zien Foot Patrol in actie; een groep dansers die de eerste housefeesten in en rond Manchester afstruinden met hun jazz fusion/ breakdance moves.

 

Pfff, het is bijna niet bij te houden, die constante maalstroom nieuwe projecten uit het Minus-kamp. Na optredens met een live laptopband, de Cube, de Contakt-events en Richie’s tracklist-tweeten is er nu ook ‘Richly Hawtin’, Hawtins eigen kledinglijn in samenwerking met ontwerpster Isolde Richly. Het nieuwe minimalistische modelabel zal deze week worden gelanceerd in Berlijn en hier vind je vast klein voorproefje.

Een heel ander soort kleding komt van het bedrijf Smuggling Duds. Zij richten zich op de clubbers met hun nieuwe boxers en strings waarin verborgen zakjes zitten, zodat je jouw geld, bankpassen of condooms kunt verstoppen. Smuggling Duds stelt met klem dat de kleding niet bedoeld is om je stiekeme voorraadje verboden genotsmiddelen mee naar binnen te smokkelen. Ja, ja….

 

Verder kwamen interviews tegen met DJ Hell, Laurent Garnier, Moderat en DJ Sprinkles (a.k.a. Terre Thaemlitz).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws