Love2link week 17 en 18

Partyscene Redactie | 27 april 2009
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link: LCD doet C2, Paris vs. The Swedish House Maffia deel 2, een melige Daft Punk-game en interviews met Depeche Mode, Scuba en A Trak.

LCD Soundsystem en Carl Craig staan in juni allebei op Sonar, maar als het aan LCD Soundsystem ligt, hebben we C2 helemaal niet nodig…

LCD doet Carl Craigs ‘Throw’ live

 

Na hun akkefietje eerder dit jaar op het WMC in Miami, is het blijkbaar nog steeds geen koek en ei tussen diva Paris Hilton en de mannen van The Swedish House Maffia. Ronde twee in deze ‘strijd der titanen’ (kuch) speelde zich onlangs af in het Dylan Hotel in Amsterdam....

Lekker voor een regenachtige maandag: een oldskool arcade game waarin je als Daft Punk-figuurtje samples gaat terughalen bij Justice. In deel twee komen we waarschijnlijk tientallen andere artiesten tegen die hun originele samples terugwillen van Daft Punk ;-)

 

Verder kwamen we de favoriete plaatjes van Dimitri From Paris, Kevin Saunderson, Dubfire, Serge Santiago, Mr C tegen en verder interviews met Depeche Mode, dubstepper Scuba, A Trak en de Idjut Boys.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws