Rotterdamse dj’s geven workshop

Partyscene Redactie | 23 april 2009
headlines

Getalenteerde dj’s gezocht!

Rotterdam heeft een elektronische muziekvijver vol talent en helden. Daarom is op 21 mei Tafelmanieren in Your Space, Rotterdam in het leven geroepen - een evenement vol leerzame, inspirerende en feestelijke momenten.

Tafelmanieren is een festijn waar dj-talent gekoppeld wordt aan de gevestigde orde van dj’s uit Rotterdam. Eén op één zullen zij een workshop volgen en vervolgens in duo’s een optreden geven tijdens een BattleTafelmanieren is een festijn waar dj-talent gekoppeld wordt aan de gevestigde orde van dj’s uit Rotterdam. Eén op één zullen zij een workshop volgen en vervolgens in duo’s een optreden geven tijdens een Battle. Het beste talent krijgt een wildcard om te mogen draaien op een grootschalig evenement in Rotterdam.

Tijdens de workshop en de dj-battle zijn verschillende grote namen aanwezig. O.a. Paul Elstak, Michel de Hey, Warren Fellow, Taras v/d Voorde, Sandeep, Jeff Moore en DJ Miss Smile (jawel!) zullen hun sound laten horen. Visualisaties worden verzorgd door Jack Angel en Reach Visuals.

Doe mee!

Heb jij de ambitie om een professionele DJ of VJ te worden? Lijkt het je een leerzame, interessante en vooral ook een leuke ervaring? Heb je altijd al eens in contact willen komen, met DJ's als Paul Elstak, Michel de Hey en Hitmeister D? Dan is dit je kans!

Kruip samen achter de draaitafels en laat je wat tafelmanieren bijbrengen door een van jouw helden. Geef je op! Stuur een mail (onderwerp: DJ/VJ talent) naar info@tafelmanierenevents.nl met daarin je motivatie, portfolio en persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer en adres).

Meer info: Tafelmanieren

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws