Loosefit viert 5-jarige bestaan in Rotown

Partyscene Redactie | 17 april 2009
headlines

Rotterdams funkfeestje op zoek naar nieuwe locatie

De heren van Loosefit

Aanstaande donderdag is Rotown voor het laatst het toneel voor funkfeest Loosefit. Het is een speciale editie, vanwege het vijfjarige bestaan. Zo wordt de 9-koppige Youngblood Brass Band uit Wisconsin overgevlogen naar Rotterdam en next big thing Theophilus uit London komt spitten.

 

'We zijn toe aan iets nieuws,' zegt Loosefit-resident dj Chezz. 'En willen kijken of ons funkconcept ook kans van slagen heeft in een echte club in plaats van een bardancing als Rotown.' Dat Loosefit zijn vleugels wil spreiden, blijkt wel uit het feit dat ze zijn geboekt op het Supernatural festival, 27 juni in Utrecht. Ook wordt er gesproken met de organisatie van Lief, eveneens in Utrecht. 'We hebben ontzettend veel plannen met Loosefit,' aldus Chezz.

Maar eerst de viering van het vijfjarige bestaan in Rotown. Wat je kunt verwachten? De Youngblood Brass Band uit Wisconsin is volgens Loosefit hét antwoord op The Roots. Theophilus draait hiphop met een Baltimore, electro, post-punk touch. De avond wordt zoals altijd muzikaal omlijst door dj’s Chezz, Deep Diggin’ en natuurlijk neerlands funkkoning dj Git Hyper. Verwacht een stortvloed aan stijlen, dieper dan de Maas. Niet mooi, wel dik.

Loosefit 5th Birthday Special | Donderdag 23 april @ Rotown Rotterdam

Entree: €10,00 (+ vvk)

Aanvang: 21.00

Locatie: Rotown Rotterdam

Voorverkoop via www.rotown.nl

Wie zijn Loosefit?

Loosefit

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws