DJ School Zuid-Holland zoekt talent

Partyscene Redactie | 15 april 2009
headlines

Draaien kun je leren

Post op de Love2Party-redactie. Of we aandacht kunnen geven aan de enige echte DJ Vakschool van Zuid-Holland, opgezet door DJ Miss Smile - wie kent haar niet? De school voor draaitafelvirtuozen in spé gaat al vijf jaar als een trein.

DJ Miss SmileDJ-talent van Nederland opgelet! Wil je doorbreken naar de top, dan biedt de DJ School Zuid-Holland uitkomst. Niemand minder dan DJ Miss Smile, bekend van optredens in onder meer de Amsterdamse IJ-kantine, discotheek The Apollo te Helden en De Beurs in St. Oedenrode, zal jou, gesteund door andere bekende dj’s, de fijne kneepjes van het draaivak leren.

DJ Miss Smile heeft haar dj-naam van haar vrienden gekregen, omdat ze zo straalt als ze draait en haar aanstekelijk enthousiasme als geen ander kan overbrengen op het publiek. Van lounge tot hardcore, de goedlachse dj maakt van ieder feest een belevenis om nooit te vergeten.

Zo’n reputatie wil jij natuurlijk ook. Meld je daarom aan bij de DJ School Zuid-Holland in Gorinchem. Voordat je het weet, pronkt jouw naam op flyers naast Carl Cox, Michel de Hey en Roger Sanchez, stromen de miljoenen binnen, heb je een villa op Ibiza en een eigen club in Miami.

De DJ Vakschool Zuid-Holland biedt kennismakingslessen aan, waarin je voor 35 euro lekker een uurtje mag pielen met de draaitafels, cd-spelers en hoogstwaarschijnlijk ook een beetje met instructrice Miss Smile zelf. Interesse? Laat je gegevens HIER achter en niets staat jou een carrière als superstar-dj meer in de weg.

Introductie DJ School Zuid-Holland

 

DJ Vakschool Zuid-Holland

DJ Miss Smile

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws