Aphex Twin laat STRP-bezoekers kokhalzen

Partyscene Redactie | 6 april 2009
headlines

Niet bestemd voor mensen met een zwakke maag

De knotsgekke Britse live-performer Aphex Twin staat bekend om zijn omstreden optredens met gefreakte visuals, maar wat hij in Eindhoven liet zien, overtrof alle verwachtingen.

Afgelopen zaterdag stond Aphex Twin op de planken van het STRP-festival. Nu staat de knotsgekke Britse live-performer bekend om zijn omstreden optredens met gefreakte visuals, maar wat hij in Eindhoven liet zien, overtrof alle verwachtingen.

 

De getoonde visuals tijdens het optreden van Aphex Twin in het Klokgebouw van Philips waren zo ranzig, dat sommige bezoekers hun zojuist verorberde broodje beenham niet meer binnen konden houden. Op een bedje van industrial hardcore werden vervormde videobeelden vertoond met lijkschouwingen en een stevig potje poepseks. Een scene die zelfs de diehard Aphex Twin-fans liet verbleken.

Heb je net gegeten, wacht dan nog maar even met het bekijken van onderstaand filmpje. Heb je een sterke maag: kijk en huiver! (Update: Youtube verwijderde de expliciete opnames, dus hier nog wat beelden met een stukje censuur van speakers die voor het scherm staan) ;-)

 

Uitgebreid verslag van zowel afgelopen vrijdag als zaterdag op STRP is een dezer dagen te lezen op Love2Party!

Aphex Twin

STRP

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws