Utrechtse platenzaak Metro viert jubileum

Partyscene Redactie | 3 april 2009
headlines

10 jaar Metro

Niet alleen het Rotterdamse Triple Vision jubileert dit weekend. Ook Utrechts hoop in bange dagen, platenzaak Metro, viert zaterdag het tienjarig bestaan met een hele dag feest.

 

Alwin in actie...Henk Duursma en Alwin Goedhart voorzien de muzikale hangjeugd van Utrecht al vanaf dag één van de lekkerste plaatjes en staan bekend om hun uitgebreide aanbod dikke releases in de meest uiteenlopende muziekstromingen. Geen wonder dus dat ze het, ondanks de moeilijke tijden in de muziekindustrie, nog altijd weten uit te houden,  terwijl de andere Utrechtse platenzaken bij bosjes ter ziele gaan. In 2005 is Metro met een aantal andere ondernemers (kapper en kledingzaak) samengegaan in de multi-culti conceptstore ‘Revenge’, die nu dus ook alweer vier jaar bestaat.

Dat alles is natuurlijk reden voor een feestje! Zaterdag 4 april is er een gezellige ‘receptie’ bij Metro/ Revenge zelf, met Utrechtse local heroes achter de decks, een graffiti-artiest, lekkere hapjes en de gelegenheid om eens even flink te ouwehoeren over vroeguh. ’s Avonds gaat het feest gewoon door in de foyer van Tivoli De Helling met de Vieze Zusjes, Miss Twist en Johnny Stardust achter de decks, een in-house kapsalon en tattoo-neppert Henk Stiftmacher, die met liefde ‘I Love Metro’ of ‘Keep Vinyl Alive’ op je lichaam wil vereeuwigen (nou ja, vereeuwigen, het blijft vast wel 4 dagen zitten). Dus ben je in de buurt, drop dan even binnen op dit verjaardagsfeestje!

Metro Recordstore

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws