Ondertussen in Miami

Partyscene Redactie | 28 maart 2009
headlines

Lekker matten in Miami

De WMC in Miami is niet compleet zonder een nutteloos relletje. Nee, Richie Hawtin is niet opnieuw een club uitgegooid en er ontstond geen lynchpartij toen bekend werd dat Armin van Buuren máár zes IDMA-awards won. Het gaat dit jaar om Paris Hilton die haar vriendje afstuurde op Steve Angello, vanwege de slechte muziek.

Wie hoort er op deze foto niet bij? ;-)Het werd matten tijdens Steve Angello’s WMC showcase in Miami afgelopen donderdagnacht. La Hilton stond op de dansvloer en kreeg naar eigen zeggen een flinke migraine van de tunes van het Swedish House Mafia-lid. Hoewel we Paris daar niet helemaal ongelijk in kunnen geven, maakte ze daarna de klassieke fout om naar Angello toe te lopen en te vragen of hij ook wat hiphop in zijn platentas had.

Ze is immers wereldberoemd en kent –uiteraard- de eigenaar van het hotel waar de gig plaatsvond, dus kun je een dj toch rustig vragen om zijn gehele showcase rigoureus om te gooien? Steve Angello was echter ‘not impressed’ en liet de zeurende diva door beveiligings-mensen (volgens Hilton 'hardhandig') bij de booth weghalen. Hilton stuurde vervolgens haar entourage inclusief haar nieuwe lover Doug Reinhardt op Angello af, waarbij de Zweedse dj in het gezicht geslagen werd. Van de MySpace van Hilton: “Then all hell broke loose, it was like something out of a fight movie, it was so frightening.” Zucht...

Op de WMC draait het vooral ‘om te zien en gezien te worden’ en zijn vernieuwende muziek en artiesten vaak ver te zoeken. Toch werd er hier en daar blijkbaar nog een fatsoenlijk plaatje opgelegd:

Dennis Ferrer in tropische sferen

 

The Martinez Brothers

 

Martin Buttrich

 

Het beatjugglen van DJ Godfather

 

Josh Wink

 

WMC

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws