Love2Party-fotograaf exposeert in Jimmy Woo

Partyscene Redactie | 27 maart 2009
headlines

‘It’s a spiritual thing’

Aanstaande woensdag wordt in de Jimmy Woo stilgestaan bij de 400ste verjaardag van de betrekkingen tussen Amsterdam en New-York. Naast de toepasselijke Amerikaanse housesound van de Diephuis-dj’s, toont partner in crime Jos Kottmann foto’s van allerlei dj’s uit The Big Apple.

Louie Vega, Kerri Chandler, Joe Clausell, Karizma, Dennis Ferrer - ze poseerden allemaal voor de camera van de Rotterdamse fotograaf.Wie de heren van Diephuis en fotograaf Jos Kottmann wel eens heeft zien dansen op de sound van een willekeurige house-dj uit New York, begrijpt waarom ze zo laaiend enthousiast zijn over deze muziek. Ze gaan er helemaal in op. ‘It’s a spiritual thing’, laten de heren regelmatig weten - zowel op de dansvloer als achter de knoppen van hun Rotary Mixer.

Voor Jos Kottmann is de liefde voor soulvolle, diepe Amerikaanse house en garage genoeg reden geweest om de bekendste artiesten uit het genre op de gevoelige plaat te leggen. Louie Vega, Kerri Chandler, Joe Clausell, Karizma, Danny Krivit, Dennis Ferrer - ze lachten allemaal naar het vogeltje van de Rotterdamse fotograaf.

Nieuwsgierig? Bekijk het werk van Jos Kottmann aanstaande woensdag van 20:00 tot 02:00 uur in de Amsterdamse club Jimmy Woo, onder het genot van een lekker soulvol houseplaatje van de heren van Diephuis. En besef: ‘It’s a spiritual thing, a body thing, a soul thing!’

 

Wij hebben een muzikale preview voor jullie: download HIER een recente set van de Diephuis-boys.

 

Soo Photography

Diephuis Produkties

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws