Schrijf je in voor de Red Bull Music Academy

Partyscene Redactie | 20 maart 2009
headlines

Aanmeldperiode van start gegaan

De festiviteiten rond het tienjarig jubileum van de Red Bull Music Academy in Barcelona zijn net afgerond, maar de plannen voor 2010 liggen alweer klaar. De nieuwe locatie is Londen; geen verkeerde plek om je skills eens even goed op te poetsen. Vanaf nu kun je je inschrijven!

RBMA 2008 in Barcelona.De volgende RBMA-editie zal plaatsvinden van 7 februari tot 12 maart 2010. Je kunt er je muzikale kennis uitbreiden in de workshops, lekker bomen met andere creatieve geesten over ontwikkelingen in de muziekwereld en de nieuwste soft- en hardware verkennen.

Bovendien staat er ieder jaar een indruk-wekkend team van gevestigde namen stand-by om je slimme tips mee te geven. Afgelopen jaar waren o.a. Moritz von Oswald, Wolfgang Voigt, Chuck D, Sly & Robbie, Appleblim en Mala van de partij. En wat je overdag hebt geleerd kun je ’s avonds gelijk in de praktijk brengen, tijdens één van jouw gigs in de clubs van Londen.

Zorg dus dat je met een demo (met daarop jouw vocals, tracks of mix) een plekje verovert tussen de zestig artiesten die ook dit jaar weer vanuit de hele wereld naar de Music Academy worden gehaald. De aanmeldperiode is van start gegaan. Meer info vind je HIER

Tip: bekijk ook eens het video-archief van de Red Bull Music Academy, met lezingen van de meest uiteenlopende artiesten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws