Love2link week 11 en 12

Partyscene Redactie | 16 maart 2009
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link onder meer Mary Ann Hobbs op ontdekkingstocht in L.A., Michael Jackson’s 50(!!) concerten en interviews met o.a. Burial, Modeselektor en Marcel Dettmann.

Als BBC radio-dj kom je graag bij de mensen thuis. Mary Ann Hobbs gaat daarom op ontdekkingstocht langs de Amerikaanse Westkust, de thuisbasis van de muzikale pioniers binnen het ‘West Coast Rocks’-genre (zoals Flying Lotus, Deadelus en Gaslamp Killer).

 

Okee, we zijn toch wel even onder de indruk: Michael Jacksons aangekondigde tien afscheidsconcerten in de O2 in Londen waren binnen vier uur uitverkocht, waarna Wacko Jacko besloot om er dan nog maar eens veertig (!!!) aan toe te voegen. Inmiddels zijn alle 50 concerten uitverkocht. De verkoop ging met 33 stoelen per minuut en totaal zijn er nu 1 miljoen kaarten verkocht….Kaatsjiiiiieng, van al dat geld kun je wel weer een mooi reuzenrad in je tuin laten bouwen. De eerste cheesy MJ mash-up is trouwens alweer opgedoken:

 

Wil je nou wel eens weten hoe Joris Voorn 102 tracks in zijn recente 'Balance 014' mixalbum heeft weten te verwerken? Check dan zijn website voor een mooie visualisatie van de mix.

Verder kwamen we de tien favoriete hak- en zaagplaatjes van dj/technoproducer The Advent tegen en interviews met Kode 9, Modeselektor, Surgeon, Gui Boratto, Burial, Marcel Dettmann en Lawrence, Matthew Dear, Ripperton en Sascha Funke over DJ Koze.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws