Love2link week 9 en 10

Partyscene Redactie | 2 maart 2009
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link onder meer de nieuwste überhippe boyband The Crackstreet Boys, een compilatie van de Minus Contaktshow tijdens het ADE 2008 en interviews met o.a. Juan Atkins en Henrik Schwarz.

Hopelijk hebben de nieuwste überhippe tieneridolen The Crackstreet Boys het publiek afgelopen vrijdag –tijdens Crackhouse in De Melkweg- wél weten te overtuigen, want hun auditie in het nieuwe programma Fame Busters beloofde vorige week niet veel goeds…

 

Heb je vorig jaar geen kaartje voor de uitverkochte Contaktshow van Minus in The Sand (tijdens het ADE) kunnen bemachtigen, maar was je er graag bij geweest, dan kun je nu toch nog even meegenieten: het Britse Underground TV maakte onlangs een compilatie van deze avond, inclusief een interview met Richie Hawtin.

 

Verder kwamen we de twintig beste Italo-tracks ooit volgens Serge Santiago en de tien favoriete plaatjes van Gregor Tresher en Booka Shade tegen en verder interviews met Juan Atkins (audio, herhaling BBC 1extra van eind 2008, vanaf 41:18), Ben Klock, Henrik Schwarz, The Whitest Boy Alive en Shlomi Aber.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws