Eerste namen Sonar 2009 bekend

Partyscene Redactie | 25 februari 2009
headlines

Sonar 2009

Sonar Festival in het hart van Barcelona

Grace Jones, Orbital, Moderat, Shed, Martyn en Marcel Dettmann... is het al bijna juni? Want wij hebben er weer ZIN in!!

Grace JonesHet Sonar Festival, dat van 18 t/m 20 juni opnieuw de meest uiteenlopende artiesten in haar binnenstad ontvangt, heeft de vandaag het eerste deel van de line-up bekendgemaakt.

De meest opmerkelijke naam is ongetwijfeld enfant terrible en voormalig Jamaicaans supermodel Grace Jones, wiens track ‘William’s Blood’ onlangs weer uit de mottenballen werd getrokken door diverse deephouse producers en de laatste weken wereldwijd plat wordt gedraaid op dansvloeren en in radioshows.

Andere smakelijke aperitiefjes in de line-up zijn onder meer Moderat (Modeselektor en Apparat; werken momenteel aan een nieuw album voor Bpitch), Martyn (album ‘Great Lenghts’ komt in maart uit), een Ostgut Ton showcase van Marcel Dettmann en Shed en de ongegeneerde partymachine Busy P. van Ed Banger.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de Sonar website: Passe partout (m.u.v. extra Sonar-concert op donderdagavond)  €140, losse tickets voor Sonar By Day €30,- en voor Sonar By Night €48,-

De line-up tot nu toe:

Orbital

Grace Jones

Late of the Pie

DJ Mujava & MC Mzura

SebastiAn

Fever Ray

Erol Alkan presents Disco 3000

Crookers

Deadmau5

Filastine

Micachu & The Shapes

Moderat

Lars Hornveth + Barcelona 216

Mary Anne Hobbs-podium

The Gaslamp Killer , Joker, Martyn en Mary Anne Hobbs

Ed Banger presents Gazpashow!

James Pants, Bullion, Breakbot, DSL en Busy P.

Ostgun Ton Showcase

Shed en Marcel Dettmann

Sunday Best presents

Ebony Bones, Rob Da Bank en Dan Le Sac vs Scroobius Pip

Red Bull Music Academy

Onra, XXXChange, Muhsinah, Jamie Woon, GoldieLocks, Cécile, Dorian Concept, Guillamino, Culoe de Song, Midee en Cardopusher.

Sonar Festival

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws