Club Matter in Londen maakt indruk

Partyscene Redactie | 24 februari 2009
headlines

Nic Fanciulli en Francois K in the mix

In september vorig jaar is Club Matter geopend in de Londense Millennium Dome. Deze nieuwe dance-club, met als eigenaar Club Fabric, lanceert zaterdag een nieuw concept: Saved.

In september vorig jaar is Club Matter geopend in de Londense Millennium Dome. Deze nieuwe dance-club, met als eigenaar Club Fabric, lanceert zaterdag een nieuw concept: Saved. Optredens zijn er van o.a. Nic Fanciulli en Francois K, waarvan gratis sets zijn te downloaden.

De organisatie van Club Fabric is, zeker sinds de sluiting van The End, marktleider als het gaat om middelgrote underground danceclubs in Londen. Of de nieuwe club in de Millennium Dome momenteel op veel bezoekers kan rekenen, weten we niet. De programmering met optreden van vele dance-grootheden is in ieder geval niet misselijk.

De afgelopen weken sierden de namen van o.a. Andy C, Trentemoller, Felix da Housecat, Josh Wink en Tiga de flyers van Club Matter. Aankomende maand staan o.a. DJ Marky, Joey Beltram, Etienne de Crecy, Frankie Knuckles, XPress2 en Tony Humphries op de planken van de Fabric’s tweede onderkomen.  

En hoe kun je je publiek beter triggeren dan met muziek van de artiesten die het aankomende weekend optreden? Speciaal voor de nieuwe Saved-clubnacht maakten de Amerikaanse housegrootheid Francois K. en het Britse progressive-troetelkind Nic Fanciulli een fijn mixje. Downloaden, die hap! HIER de mix van Francois K. en HIER de mix van Nic Fanciulli.

Iemand toevallig al geweest in Club Matter? Laat je ervaringen achter in het forum!

 

Club Matter

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws