Troy Pierce vast op Rex-toilet

Partyscene Redactie | 20 februari 2009
headlines

'Toiletdrama' voor Minus-man

Het moet toch de nachtmerrie zijn van elke dj: even snel naar het toilet sneaken tijdens je set, om vervolgens tot de ontdekking te komen dat de deur niet meer opengaat en niemand weet waar je bent gebleven. Het overkwam Minus-man Troy Pierce.

Via een gat in de deur kon Troy Pierce worden ontzet.In de categorie 'hoedoedegijda?' (het is tenslotte carnaval) kwamen we een sterk verhaal tegen over de Duitse dj/ producer Troy Pierce. Naar verluidt sloop hij op 7 februari, tijdens de Beatport 5 Year Anniversary Tour in club Rex, even achter de decks vandaan om ‘gods water over gods akker te laten lopen’. Tot zijn grote verbazing viel de deur achter hem in het slot en kreeg hij deze met geen mogelijkheid meer open.

In de zaal wist niemand waar Pierce gebleven was en moest Konrad Black zijn plek op het podium overnemen. Pas na een uur zou de beveiliging Pierce op de deur hebben horen bonken, waarna een flink gat in de deur werd gemaakt. Zo kon Pierce eindelijk uit zijn benarde positie worden bevrijd en alsnog verder gaan met zijn set.

We kunnen ons eigenlijk niet voorstellen dat niemand op het herentoilet -in de altijd drukke Rex- Pierce eerder heeft horen roepen. Misschien hebben sommige Parijzenaren gewoon een flinke hekel aan minimal? Maar goed, voor deze keer geloven we Beatportals versie van het verhaal :-)

Moraal van het verhaal is in ieder geval: ga altijd even naar de wc vóórdat je aan je set begint!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws