Nieuwe dj-booth voor Oakie

Partyscene Redactie | 19 februari 2009
headlines

Paul Oakenfold draait voortaan in ‘The Pod’

Aangezien het beeld van een dj of live-performer anno 2009 - verveeld achter zijn labtop tracks aanklikkend -niet bepaald opwindend is om naar te kijken, proberen steeds meer dance-acts indruk te maken met hun voorkomen op het podium. Neem Paul Oakenfold, die dit jaar in een wel heel opmerkelijke dj-booth gaat draaien: ‘The Pod’.

In aanloop naar de concerten van Madonna, waar Paul Oakenfold supporting-dj is, werd voor de Britse dj een speciaal hokje gebouwd: ‘The Pod’ - een futuristisch bouwwerkje van plasmaschermen, waarop een schim te zien is van een dj@work.In aanloop naar de concerten van Madonna, waar Paul Oakenfold supporting-dj is, werd voor de Britse dj een speciaal hokje gebouwd: ‘The Pod’ - een futuristisch bouwwerkje van plasmaschermen, waarop een schim te zien is van een dj@work.

In eerste instantie zou ‘The Pod’ louter in gebruik genomen worden tijdens de concerten van Madonna. Oakie voelt zich echter zo thuis in zijn nieuwe draaihok, dat hij heeft aangekondigd ook tijdens de festival-gigs dit zomerseizoen aan te treden in ‘The Pod’.

En zo heeft Daft Punk zijn ‘Pyramid’, de Orbital-brothers hun verlichte steenkolenmijnenhelmpjes, Green Velvet zijn groene pruik, de Wighnomy Brothers hun fles wodka, Grooverider zijn zak weed, Ricardo Villalobos een spiegel met coke en Paul Oakenfold 'The Pod'. Imagobuilding is voor dance-artiesten belangrijker dan ooit. Zoveel is zeker.

Paul Oakenfold

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws