Mojo waarschuwt voor online ticketverkopers

Partyscene Redactie | 17 februari 2009
headlines

Lowlands-kaarten aangeboden tegen woekerprijzen

Kredietcrisis of niet, binnen een week zijn alle Vroege Vogel-tickets van Lowlands, toegangsbewijzen met 10 euro korting op het normale tarief, verkocht.

Kredietcrisis of niet, binnen een week zijn alle Vroege Vogel-tickets van Lowlands, toegangsbewijzen met 10 euro korting op het normale tarief, verkocht. Dat wil nog niet zeggen dat de eerste 10.000 van de 55.000 kaartjes in de knip van de festivalbezoekers zit.

 

Vele online ticketsites hebben namelijk kaarten opgekocht en bieden die nu al aan tegen een hogere prijs van de door Mojo vastgestelde prijs. De concert- en festivalorganisator uit Delft drukt de festivalbezoeker via een persbericht op het hart toch vooral via de officiële verkooppunten van het festival kaarten te kopen. Dat is Livenation en het telefoonnummer 0900-1010 2020 (45cpm). Of ticketpartner Eventim.

Op dit moment verkoopt een aantal websites tegen woekerprijzen kaarten voor Lowlands. Zo kost een weekendticket bij TicketUnlimited 290 euro en doen dagkaarten bij Budget Ticket en Tickets4U momenteel 190 euro.

Een overzicht van sites die je maar beter kunt mijden:

- Budgetticket.nl

- 4alltickets.nl

- Tickets4U.nl

- TicketUnlimited.nl

- Onlineticketshop.nl

- Worldticketshop.nl

- SouldoutEventTickets.com

- MyTicketMarket.nl

- GetMeIn.nl

- TicketForSale.nl

- Easytickets.eu

Mojo waarschuwt ook voor het kopen van kaartjes via sites als Marktplaats.nl en E-Bay. Bezoekers die kaarten bij niet-officiële verkooppunten kopen, lopen het risico een vals of ongeldig ticket aan te schaffen. Hiermee is geen toegang tot het festival mogelijk.

Een regulier ticket kost 150,- euro, inclusief €10,- servicekosten. Combi-ticket Walibi World: €171,-, inclusief €10,- servicekosten. Camper Camping-ticket: €44,-, inclusief €4,- servicekosten (geldig voor 1 camper/caravan + 1 (voor)tent op max 30m2).

Lowlands

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws