Wateroverlast verpest opening Berlijnse Dice

Partyscene Redactie | 15 februari 2009
headlines

‘Snake Eyes’ voor nieuwe club Dice

Pech achtervolgt de organisatie achter Berlijns gedoodverfde nieuwe hotspot, de club Dice. De grootste opening die gepland stond voor afgelopen weekend viel letterlijk in het water toen een kapotte waterleiding, een aantal uren voor aanvang, voor een flinke overstroming in het pand zorgde.

Dice binnen: een voormalig elektrisch tussenstation.De nieuwe club, gevestigd in een voormalig tussenstation voor het elektriciteitsnet, heeft drie zalen waaronder een terras. In het pand zijn overal Funktion 1 geluidssytemen en licht & visuals worden verzorgd door de crew die al eerder hun stempel op de Watergate wisten te drukken. Ook qua line-ups wil de Dice hoog inzetten en zijn artiesten als Gabriel Ananda, Phonique, Dave DK, Sasse en Aril Brikha inmiddels bevestigd. Er werd in de afgelopen weken al proefgedraaid in de twee kleinere ruimtes.

Wat afgelopen donderdag een feestelijke opening van de grote zaal had moeten worden, met o.a. Octave One, Fabrice Lig en A Guy Called Gerald achter de decks, veranderde dus helaas in een grote anti-climax. Op de website van de club verscheen het bericht dat er door een breuk in een waterleiding ‘vele liters water in de kelder stonden’ en dat de club deze week in ieder geval gesloten zal zijn. Gelukkig blijkt de schade niet onherstelbaar. De Berlijngangers onder ons zullen dus gewoon iets meer geduld moeten hebben, voordat ze deze nieuwe locatie kunnen verkennen.

Website Dice

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws