Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 13 februari 2009
headlines

Het is weer bijna weekend!

Voor veel bezoekers van Love2Party is de party-agenda van onschatbare waarde. Want waar vinden de leukste feestjes plaats? Wij hebben een aantal tips voor jullie. Fijn weekend!

Catwalk ingangWat: Below Sealevel Weekender

Locatie: Catwalk, Rotterdam

Datum: Vrijdag 13 februari / zaterdag 14 februari.

Line-up: Vrijdag: Andre Galluzzi, Joachim. Zaterdag: Jeff Moore, Patrice Baumel, Robert Babicz ‘live’.

Entree: 12 euro.

Bijzonderheden: Zoals wel vaker kunnen technoliefhebbers hun hart ophalen komend weekend in de Rotterdamse Catwalk. Met vrijdag lekker lange dj-sets van de Duitse house- en technoheld Andre Galluzi en resident-dj Joachim, en zaterdag o.a. de Duitse live-techno-sensatie van dit moment: Robert Babicz.

Website: www.catwalkclub.eu

Dominik EulbergWat: 5 Years Platzhirsch Schallplatten

Locatie: Club Petrol, Antwerpen.

Datum: vrijdag 13 februari.

Line-up:Tobias Becker, Dominik Eulberg, Metrobox, Morse Inspectors

Entree: 5 euro voor 2300 uur. 10 euro daarna.

Bijzonderheden: Het Duitse label Platzhirsch Schallplatten blaast 5 kaarsjes uit in aanwezigheid van labelstichter Tobias Becker. Hij brengt voor de gelegenheid een taart vol electro, house, techno en minimal mee, én een zeer fijne collega: Dominik Eulberg. In 2005 riep het gezaghebbende Duitse dancemagazine Groove hem uit tot beste producer van het jaar. Vorig jaar gooide hij hoge ogen met (onder andere) zijn remixwerk voor Hot Chip.

Website: www.petrolclub.be

 

Awakenings-logoWat: Awakenings

Locatie: Klokgebouw, Eindhoven

Datum: zaterdag 14 februari.

Line-up: O.a. Radio Slave, Carl Craig, The Advent, Wighnomy Brothers, Marco Carola, Joey Beltram en Robert Hood.

Entree: 35 euro.

Bijzonderheden: De line-up van de week gaat deze week zonder twijfel naar organisator Monumental. Rocco Veenboer en de zijnen weten niet alleen waar Abraham de technomosterd vandaan heeft gehaald, ze zijn ook op de hoogte van de nieuwe lichting technogiganten. Aangezien ze in Eindhoven ook wel van een stevig potje techno houden, bouwt Awakenings gestaag aan haar naamsbekendheid in het Zuiden des lands.

Website: www.awakenings.nl

Ricardo VilklalosbolWat: Voltt

Locatie: Paradiso, Amsterdam

Datum: zaterdag 14 februari

Line-up: Grote zaal: Raresh, Ricardo Villalobos. Kleine zaal: Bart Skils, Anton Pieëte en Edwin Oosterwal. 

Entree: Uitverkocht.

Bijzonderheden: Het terugkerende technofuifje van o.a. Bart Skils is nog altijd immens populair in de hoofdstad. Vandaar dat de editie met, zeg maar gerust, resident-dj Ricardo Villalosbol al lang en breed is uitverkocht. Misschien dat Markplaats uitkomst biedt? Of zwaar aan de dope met lang ongewassen haar en een platenkoffer in de hand bij de deur in je beste Chileens aangeven dat je toch echt Ricardo Villalobos bent en moet draaien.

Website: www.voltt.com

Bootleg DJ CafeWat: Grammar presents…    

Locatie: Bootleg DJ café

Datum: zaterdag 14 februari.

Line-up:DJ3000, T!M, Bas roR, Fabrice Lig, Reach Visuals presents VMS System.

Entree: Free.

Bijzonderheden: Het Rotterdamse Bootleg DJ Café bestaat deze maand alweer 10 jaar, en dat wordt groots gevierd. De hele maand februari staan er feestjes op het programma waarvoor speciale artiesten zijn uitgenodigd. Met aanstaande zaterdag een stevig house- en techoprogramma, met speciale gasten uit Charleroi (Fabrice Liq) en Detroit (DJ3000).

Website: www.bootlegdjcafe.com 

James RuskinWat: Planet Rose Valentine’s Special.

Locatie: Doornroosje, Nijmegen.

Datum: zaterdag 14 februari.

Line-up:Grote zaal: Sandwell District 5 hour label special feat. James Ruskin + Sandwell District (Regis & Function) - live & DJ + Emote

Kleine zaal: Ade Bonner & Frank David + Black Sun Empire - Full Spectrum set + Spliph + VJ Slof

Entree: 14 euro.

Bijzonderheden: In Nijmegen staan zaterdag staan 3 Planet Rose favorieten op de bühne om die terugkeer van techno te benadrukken. James Ruskin, Regis en Function hebben hun sporen meer dan verdiend in het produceren van abstracte, gruizige beats en zij zijn hun techno roots altijd trouw gebleven. Daarnaast verzorgt Sandwell District (Regis & Function) een bijzonder live-optreden. De heren krijgen onderling 5 uur de tijd hun kunsten te etaleren en zijn bijzonder goed op elkaar ingespeeld. In de kleine zaal staat ook een bijzondere line up, mogelijk gemaakt door het eclectische gezelschap Full Spectrum.

Website: www.doornroosje.nl

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws