Brussel organiseert BEMF

Partyscene Redactie | 11 februari 2009
headlines

Elektronisch muziekfestival in Paleis voor Schone Kunsten

Het Brussel Electronic Music Festival verwelkomt gedurende het weekend van vrijdag 20 t/m zondag 22 maart meer dan 30 dj's, muzikanten en vj's in de verschillende zalen van de Bozar.

In Detroit kennen we het DEMF, Rotterdam heeft - als Joachim het op zijn heupen krijgt - zijn REMF en in Brussel wordt van 20 t/m 22 maart het BEMF georganiseerd. Ofwel: het Brussel Electronic Music Festival.

Het Paleis van Schone Kunsten in Brussel, ook wel bekend als de Bozar, is sinds kort een hot spot voor dance-feestjes. ‘Dat kan groter’, moet de organisatie van de eerste aflevering van het Brussel Elektronisch Music Festival hebben gedacht. Dus wordt, weliswaar op 1 locatie, een heus electronisch muziekfestival op touw gezet.

Het Brussel Electronic Music Festival verwelkomt gedurende het weekend van vrijdag 20 t/m zondag 22 maart meer dan 30 dj's, muzikanten en vj's in de verschillende zalen van de Bozar. Namen? Dopplereffekt, Michael Mayer, Superpitcher, The Black Dog, Tiefschwarz en Chateau Flight zijn al bevestigd.

BEMF: van vrijdag 20 t/m zondag 22 maart @ Bozar, Brussel. Dagkaarten kosten op vrijdag en zaterdag 21 euro, en op zondag 14 euro. Passe-partouts zijn 35 euro.

Bozar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws