Maandelijkse Mobilee podcast

Partyscene Redactie | 9 februari 2009
headlines

Ook Mobilee aangestoken door Podcast-virus

Het podcastvirus raast op volle sterkte door de straten van Berlijn. Na de aankondiging van een maandelijkse Minus podcast eerder deze maand, doen hun collega’s van het Duitse label Mobilee nu een tegenzet: ‘Ik zie jouw Marc Houle en verhoog de inzet met een Dan Curtin…’

Podcast-virus heeft ook Mobilee in zijn greep.House en techno-veteraan Dan Curtin zwerft al sinds 1992 rond bij de betere labels. Zo bracht hij eerder werk uit op 33 RPM Records, Strictly Rhythm, Peacefrog, Sublime en Tuning Spork. Naast zijn eigen Metamorphic Recordings, is zijn huidige rustpunt het Duitse label Mobilee van Anja Schneider, waar hij in januari de EP ‘Beat Friend’ uitbracht.

Hij was dan ook niet te beroerd om zijn talenten aan te wenden voor de eerste maandelijkse Mobilee podcast, getiteld‘Relentless Nights’. De mix is er één in de stijl van Curtins sets: ‘warm, organisch, futuristisch, met veel verschillende stijlen en sounds, waarbij de luisteraar om elke hoek iets nieuws te wachten staat.’ ‘Relentless Nights' is gratis via de website van Mobilee te downloaden en is ook verkrijgbaar via iTunes.

MySpace Dan Curtin

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws