Stemmen voor de Drum & Bass Awards

Partyscene Redactie | 5 februari 2009
headlines

Omdat we er geen genoeg van krijgen ...

Ook in de drum & bass-scene worden elk jaar awards uitgedeeld. Het grootste jungle-medium Drum & Bass Arena heeft 25 beeldjes om weg te geven, waaronder eentje voor de beste mc, eentje voor de beste producer, en eentje voor de beste live-act. Stem nu!

Het grootste drum & bass-medium Drum & Bass Arena heeft 25 beeldjes om weg te geven, waaronder eentje voor de beste mc, eentje voor de beste producer, en eentje voor de beste live-act. Stem nu!Awards zijn er in alle soorten en maten. Zo organiseert elk zichzelf respecterend dance-magazine wel een jaarlijkse prijzenslag voor dj’s, producers, labels enzovoorts. Vele van dit soort award-shows worden nauwelijks serieus genomen. Maar een klein aantal wel.

Trachten vele dj’s, producers wereldwijd hun leden zover te krijgen om ze te laten stemmen voor een IDM Award en kijkt de internationale dance-industrie jaarlijks reikhalzend uit naar de uitslag van Muzik Magazine’s DJ Top-100, zo belangrijk zijn de Drum & Bass Awards voor de drum & bass-scene.

Op iedereen die er een beetje toe doet in het land der ratelende drums en bevende bassen, kan gestemd worden. De Groningse helden van Noisa maken kans op vier beeldjes. Natuurlijk zijn dj’s als Bukem, Utah Jazz en Blame genomineerd in de categorie best liquid drum & bass dj. En zijn alle cd's in de categorie best drum & bass album eigenlijk winnaars. Behalve New Forms 2 dan, het flauwe antwoord op het fenomenale deel 1.

Stemmen kan via deze link. Er kan nog 10 dagen worden gestemd. De uitreiking is op 28 februari in de Custard Factory (complex & warehouse) in Birmingham. Aansluitend vind er een mieters jungle-partijtje plaats; ‘The Event of the Year', als we de flyer mogen geloven.

Drum & Bass Arena

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws