Danceproducers in de ban van Obama

Partyscene Redactie | 20 januari 2009
headlines

Yes We Can!

Vandaag is de grote dag voor Barack Obama. De inauguratie van de eerste gekleurde president van Amerika heeft een aantal dance-producers geïnspireerd tot het maken Ook het Rotterdamse Diephuis-collectief, tegenwoordig druk aan het produceren, tracht de househarten te veroveren met een Obama-track, passend getiteld ‘Yes We Can’.van een track, gewijd aan de man die het tij in de Verenigde Staten moet gaan keren.

Eén van de meest opvallende tracks is afkomstig van breakbeat-grootmeester Adam Freeland. De Britse producer, niet vies van politiek getinte producties, gebruikte Daft Punk’s ‘Aerodynamic’ in zijn track ‘AER Obama’ en liet er een grappige videoclip bij maken.

Het Rotterdamse Diephuis-collectief, tegenwoordig druk aan het produceren, tracht de househarten te veroveren met een Obama-track, passend getiteld ‘Yes We Can’. Het resultaat heeft wel wat weg van vroegere houseproducties, waarin de speeches van dominee Martin Luther King voorkomen.

Op videowebsite Youtube kun je nog veel meer ‘Obama-tracks’ vinden. Heb jij een mooie plaat gevonden, die in het teken staat van de nieuwe president van de Verenigde Staten? Gooi hem in het forum! En vergeet vanavond niet te kijken naar een historisch moment in de wereldgeschiedenis.

Obama ft. Adam Freeland ft. Daft Punk

 

Obama ft. Diephuis

 

Adam Freeland

Diephuis

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws