Love2link week 3 en 4

Partyscene Redactie | 20 januari 2009
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes en interviews die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link onder meer de winnaar van de TWSTd DJ contest, afscheid van The End en interviews met Stephen Hitchell (Echospace) en Neil Landstrumm.

Kevin Arnemann is afgelopen vrijdag de grote winnaar van de TWSTd DJ Contest geworden: hij sleepte zowel de juryprijs als de publiekprijs in de wacht. De publiekprijs schoof daarom door naar het duo Teatro Kultka, dat tweede werd op publiekspunten. Onze collega's van Dance Connection TV maakten een videoverslag van de avond.

 

De Londense club The End neemt afscheid van haar trouwe publiek met een video van negentien minuten, waarin de residents en het vaste personeel aan het woord komen en er nog één keer een rondje door de club wordt gemaakt. Ook blikken een aantal sleutelfiguren van The End (onder meer Layo, James Holden en Will Saul) nogmaals terug met onze collega’s van Resident Advisor. De club sluit op 24 januari haar deuren. Er is geen voorverkoop voor deze laatste avond, dus wil je erbij zijn dan moet je erg vroeg in de verwachte lange rij gaan staan.

Vinyl mag dan dood zijn, maar de medewerkers van het bedrijf Angelis Labor trekken zich daar bijzonder weinig van aan en komen met de Gabriel, een decadente draaitafel voor 'audiofielen'. Hij is gemaakt van aluminium, brons en roestvrij staal, met een draaiplateau dat door middel van magneten een paar millimeter boven de lagers zweeft. En -desgewenst- wordt hij uitgevoerd met vier verschillende armen, zodat je voor iedere soort persing en muziekstroming gelijk het juiste element en de perfecte naald bij de hand hebt. Prijskaartje van deze Ferrari onder de draaitafels: $64.000,-

 

Verder kwamen we de tien favoriete plaatjes van Digitalism, de Martinez Brothers en Dennis Ferrer tegen en interviews met Steven Hitchell (Echospace), Sebastien Tellier (video) en Neil Landstrumm.

Heb jij ook nog een interessante link? Laat het ons weten in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws