WMC-koorts stijgt

Partyscene Redactie | 15 januari 2009
headlines

WMC Update: line-up after party Ultra Festival bekend

Het lentezonnetje is nog maar net gaan schijnen, of wij vinden het tijd om over de ‘warmere’ zaken des levens te berichten. In dit geval de Winter Music Conference, dat van 24 tot en met 28 maart plaatsvindt in de clubs en aan hotelzwembaden van Miami.

Hoewel de naam van het event doet vermoeden dat de schaatsen wederom in het vet kunnen worden gezet, is de jaarlijkse ‘Winter’ Music Conference in Miami een paradijs voor bikinigluurders en dansmuziekliefhebbers die hun hobby het liefst beoefenen in de zon met een Corona in de ene hand en een ronde damesbil in de andere.Hoewel de naam van het event doet vermoeden dat de schaatsen wederom in het vet kunnen worden gezet, is de jaarlijkse ‘Winter’ Music Conference in Miami een paradijs voor bikinigluurders en dansmuziekliefhebbers die hun hobby het liefst beoefenen in de zon met een Corona in de ene hand en een ronde damesbil in de andere.

Het WMC is echter ook een serieus evenement. Elk houselabel, dj, producer, boekingskantoor en radioprogramma die er toe doet in de mondiale dancescene, is present in de bekendste stad van de Amerikaanse staat Florida - of het nu gaat om het organiseren van een feestje, het promoten van een plaat, het in ontvangst nemen van een ‘Dance Music Award’ of gewoon om los te gaan tijdens één van de vele pool-party’s in de hotelzwembaden.

En denk niet dat de Winter Conference louter aantrekkelijk is voor de liefhebbers van piemeltjeshouse, handtasjes-latin en quasi soulvol gemekker. Ook voor alternatieve genres in de elektronische muziek is ruimte tijdens het meerdaagse evenement.

Is de nieuwsgierigheid opgewekt of kom je al jaren in Miami tijdens het WMC? Boek dan nu voortijdig een all area pass. Voor 425 US Dollar ben je overal bij, variërend van de uitreiking van de Dance Music Awards tot toegang tot het tweedaagse Ultra Music Festival, waar onlangs het programma van bekend is gemaakt + de line-up van de officiele after party.

Line-up Ultra Festival, 27 en 28 maart:

Dag 1: Tiesto, Bloc Party, David Guetta, Deadmau5, Santogold, The Ting Tings, Steve Lawler, Perry Farrell, Late Of The Pier, Pendulum Live, Roni Size Reprazent, Rabbit In The Moon, Carl Cox, Ritchie Hawtin, Luciano vs. Loco Dice, Swedish House Mafia, (Steve Angelo. Axwell Sebastian Ingrosso), Benny Benassi, Tiga, Dirty South, Busy P, Chris Lake.

Bikini's te over tijdens het WMC

Dag 2: The Prodigy, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Eric Prydz, Above & Beyond, Fedde Le Grand, Infected Mushroom, ATB, Kaskade, Markus Schulz, Francesco Rossi, Deadmau5, Bookashade, Cut Copy, Simian Mobile Disco, Chrystal Castles, m.a.n.d.y. vs tiefschwarz, Boys Noize, Hercules & Love Affair, The Presents, Kraak & Smaak Live, The Whip, Carl Cox, Moby, Erick Morillo, Pete Tong, Elio Riso, Roni Size DJ Set, Planet Of The Drums (AK1200, Dara, Diesel Boy, J Messinian), Goldie, Andy C & MC QQ, Ed Rush 7 Optical, Evol Intent Live, Chase & Status, Noisia, Subfocus, Bass Nacho & Human, Marcus Visionary, Hybrid DJ Set, Bassbin Twins, DJ Icey, Soul d Of Man, Drumattic Twins, Baby Anne, Future Funk Squad Live, Storm & Johnny Dangerously, DNF ( DJ/Vocal Set).

After Party Ultra Festival (Carry On) @ Soho Studio's

From 22:00 til late. Ticket: 40 dollar

Line-Up:

Perfecto presents: Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, Infected Mushroom (DJ), Kenneth Thomas

The Parliament: Danny Tenaglia, Fedde Le Grand, BT (Laptop Symphony)

Drum 'n Bass Room: Panet Of The Drums (AK 1200, Dara, Dieselboy, Messinian), Fabio, Adam F, Killa Kela (Live), Bailey, Teebee, Empress, and MCs

Break Beat Room: Krafty Kuts, Uberzone (Live), Jackal + Hyde (Live), Dynamix II (Live), Deekline + Wizard, Baby Anne, Hydraulix, Merlyn, Keith Mackenzie, Supernaut, DJ Voodoo, ABH, Mas INC, DJ Icon, Felox, Deranged, Mad Hatter.

Zijn er nog mensen die naar Miami gaan? Of in voorgaande jaren zijn geweest? Vermeld je ervaringen + partytips in het forum!

 

WMC

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws