Uitverkoop bij BBE Records

Partyscene Redactie | 13 januari 2009
headlines

Britse labels geven spectaculaire kortingen

Nu het Britse pond een euro waard is, nemen de bestellingen van muziek in Groot-Brittannië vanuit Europa explosief toe.De economische crisis raakt ook de muziekindustrie. Vandaar dat veel platenlabels alles uit de kast halen om hun releases aan de man te brengen. Zo halveert het Britse BBE Records de prijs van alle cd’s, platen, maxi’s en mp3’s die in 2008 zijn verschenen.

 

Nu de Britse pond bijna een euro waard is, nemen de bestellingen van muziek in Groot-Brittannië vanuit Europa explosief toe. BBE Records, bekend van populaire series als ‘The Kings of ...’, ‘Stop & Listen’ en albums van o.a. Osunlade, Karizma en Masters at Work, probeert het publiek in binnen- en buitenland extra te triggeren om muziek te kopen.

Alle albums, verzamelaars, singles en mp3’s die in 2008 op BBE Records zijn verschenen, mogen weg voor de helft van de prijs. Heb je onze enthousiaste recensies van ‘The Kings Of ...’ ook gelezen en nieuwsgierig geworden naar deze gemêleerde dj-mix-serie? Bestel ze dan nu voor maar 6 pond! Dat is een koopje.

Back To MineNiet alleen BBE gooit zijn assortiment in de uitverkoop. Wat te denken van concurrent DMC Records? Alle cd’s uit de prachtige serie Back To Mine kosten anno 2009 slechts 7,50. De complete collectie, maar liefst 27 afleveringen, is voor 165 pond van jou!

Tip: Check vooral de online shops van de labels zelf, in plaats van bekende muziekwinkels als Juno. Gemiddeld kost een nieuw album bij een Engels label 10 pond. Dat is niet alleen een stuk goedkoper dan in de grote Engelse shops, je bent echt spekkoper vergeleken met de cd-koper in Nederland. Hier kost een nieuwe plaat ruim 20 euro.

Heb jij ook tips voor op koopjes jagende Hollanders onder mekaar? Gooi ze in het forum!

BBE Records

DMC Records

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws